ÎNCHIS Donic Crisan Titanium

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

danmihai

rookie
senior
Scor reacție
31
Locație
Roman
Schimb lemn Donic CRISAN Titanium cu alte lemne interesante. Mâner FL, greutate 89 grame, lemnul care poarta numele unui jucător legendar cu performante greu de atins...aștept PM ! Mulțumesc.

Ktmo9dg.md.jpg KtmoH7a.md.jpg

Cu scuzele de rigoare insa nu am capacitatea de estimare a acestui lemn datorită rarității lui. E oferit la schimb.

Conform regulanentului cred ca ar trebui sa faceti o estimare lemnului. Pt ca altfel devine licitatie...ceea ce stiam ca este interzis pe forum.
Insa daca insistati cu licitatia..deschid eu licitatia.
Ofet o paleta HM carbon la schimb cu husa hardcase si solutie de curatat si burete revolution. Cu fete hipocampus. Lipite profesional..nejucat. Totul absolut nou

Despre asta este vorba.
Ar trebui sa spuneti la ce suma ati evaluat dumneavostra lemnul ( oamenii sa stie ce oferte sa va faca).

Oricum e licitație dacă nu scrie nici măcar cu ce schimbă

In regula...sa rămânem pașnici, zic...se apropie Crăciunul, nu de alta...schimb cu Donic Appelgren Falcon in stare buna, fără crăpături, defecte, modifcării ale dimensiunilor. Mulțumesc.

ce pret are lemnul?
Deocamdata inteleg ca lemnul e doar la schimb, deci e o portita ca sa nu se afiseze pret.
Pe de alta parte, daca nu specifica cu ce lemn doreste schimb seamana mult a licitatie.
Ne lamureste @clau daca este sau nu licitatie
Vad ca userul a specificat cu ce lemn face schimb. Daca se ajunge la vanzare si nu apare pret o sa fie si avertismente.

Deocamdata inteleg ca lemnul e doar la schimb, deci e o portita ca sa nu se afiseze pret.
Pe de alta parte, daca nu specifica cu ce lemn doreste schimb seamana mult a licitatie.

Vad ca userul a specificat cu ce lemn face schimb. Daca se ajunge la vanzare si nu apare pret o sa fie si avertismente.
Mulțumesc pentru lămuriri...întrebarea zilei e următoarea...daca doresc sa mai adaug câteva lemne pentru schimb, modific acest anunț sau fac un anunț nou ? Dorința mea e sa respect regulamentul astfel încât sa nu apară iar supoziții precum ca...

Mulțumesc pentru lămuriri...întrebarea zilei e următoarea...daca doresc sa mai adaug câteva lemne pentru schimb, modific acest anunț sau fac un anunț nou ? Dorința mea e sa respect regulamentul astfel încât sa nu apară iar supoziții precum ca...
Daca adaugati doar materiale la schimb puteti adauga aici dar sa specificati cu ce doriti schimb. Puteti adauga in titlu noile materiale .
Daca adaugati la vanzare recomand un anunt nou, cu poze, preturi.

Daca adaugati doar materiale la schimb puteti adauga aici dar sa specificati cu ce doriti schimb. Puteti adauga in titlu noile materiale .
Daca adaugati la vanzare recomand un anunt nou, cu poze, preturi.
Multumesc.
Postarea a fost unită automat:

Chestiune rezolvată. Se poate închide acest topic.

Ultima editare:
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

Utilizatori care vizualizează acest subiect

Back
Sus