laky
senior
Poate cineva sa faca o descriere pentru cea mai noua familie de fețe TRACTION de la DONIC? Cu mulțumiri...
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Am gasit pe internet un review pentru fața Donic Traction. Este de pe OOAK Table Tennis Forum și a fost scris de utilizatorul tabesamis. Eu doar l-am tradus.
Este o fața ușor lipicioasa tunata din fabrica cu burete tare.
Nu este grea. De fapt, eu nu sunt sigur daca este fața sau din cauza tuningului, dar mi se pare putin siropoasa. I-aș pune taria cam la 35.8 grade???.... nu la fel de tare ca Tenergy, dar nici chiar moale.
Serva: Are spin suficient pentru a servi, dar nu la fel de mult ca o fața chinezeasca, sau ca Tenergy 05 . Faptul ca nu are așa de mult spin de fapt i-a derutat pe adversarii mei. Nu sunt sigur de ce. Poate ca este lemnul meu de vina. în orice caz servește bine.
Unghi de aruncare: l-aș clasifica la sub mediu. Puteti loba cele mai multe mingi peste fileu, dar toate loviturile mele de backspin au atins banda fileului, probabil pentru ca în mod normal foloseam o fața lipicioasa, si atunci când obișnuiam sa folosesc Tenergy 05 aceasta avea un unghi de aruncare foarte mare, și ar putea fi din vina mea, dar fața aceasta nu lanseaza mingile ?nalt.
Loop vs Bloc: Aici este partea la care fața stralucește. Puteti loba, și loba, și loba și loba. Este destul de usor, si atunci când adversarul blocheaza este un avantaj pentru tine.
Contralobare (Counterloop): Și acesta este într-adevar partea cea mai buna a feței. Este chiar mai usor decât cu fața chinezeasca pe care o foloseam. Este chiar buna, totusi.
?mpingere: Nu este prea rapida încât sa nu aveti nici o atingere. Stralucește în acest domeniu? Nu. Dar te va duce la momentul în care fie puteți loba fie puteți contraloba.
Blocarea: Chiar am crezut ca acesta va fi un domeniu în care aceasta fața va fi grozava, dar as spune ca este doar medie. Nu este oribila, dar nu este grozava. Recunoaștere: blocarea este cea mai rea parte din jocul meu, dar am avut rezultate mai bune cu alte fețe.
Chopping: Ciudat ... puteți face chop cu aceasta fața. Nu e prea rau. Nu este facuta pentru chopping, spun doar ca poți s-o faci.
Per Total: Donic Traction MS Pro este o fața foarte buna pentru looping (lobare). Unghiul de aruncare mai mic ma face sa cred ca ar fi buna pe rever pentru un Looper adevarat. Daca as face asta as alege aceasta fața pentru reverul meu. I-as da acesteia un 8 din 10 în special pentru ca deși lobeaza bine, ea nu produce atâta spin cât aș vrea eu de la ea. ?i nu este nimic spectaculos la fața asta în afara de capacitatea sa de lobare (looping).
Daca are buretele roz,este MS PRO....eu am primit o fata neagra, scrie doar atat pe fata Donic Traction MS si as vrea sa stiu daca e varianta PRO sau SOFT...aaa si buretele are culoarea roz...
...multumesc mult...Daca are buretele roz,este MS PRO.