- Scor reacție
- 0
imi spune si mie cineva.Double Hapiness de ce nu mai fac lemne,sau au facut vreodata,pt ca eu am jucat mai demult cu paleta unui prieten,un D Hapines(asa scria pe maner)si era un vis.
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Am editat postul . Recomand cu caldura Stiga Clipper wood . Ce lemn!!!!Mihailovici Cristian a spus:m-am hotarat.cred ca o msa imi iau de la Dan Doy.Mi-am gasit un lemn.CE parere ai despre Butterfly Grubba Carbon ALL+.Poti sa imi spui ceva.
Ma uit la felul cum le-ai pus, mai rar se pune fața mai lenta pe FH, care este logica? Eu am jucat aproape un an cu TACKINESS D pe BH si am fost multumit. Foarte multumit am devenit cind am trecut pe TACKIFIRE C!sfinxu a spus:Ai ales bine, parerea mea e ca e cel mai bun lemn de la Butterfly pentru un jucator care pune pentru prima data mana pe o paleta profesionala. Are control foarte mare, e usor, are straturi de carbon ceea ce ii asigura un "sweet spot" mai mare ca la un lemn clasic, si are un sunet specific lemnului carbon. Acu depinde si ce fete pui pe el. Eu am unul pe care am pus cele doua fete din semnatura si a iesit o combinatie foarte buna.
Nu este o regula sa folosesti rosu pe FH! De unde ai scos-o si pe asta?laky a spus:Ma uit la felul cum le-ai pus, mai rar se pune fața mai lenta pe FH, care este logica? Eu am jucat aproape un an cu TACKINESS D pe BH si am fost multumit. Foarte multumit am devenit cind am trecut pe TACKIFIRE C!sfinxu a spus:Ai ales bine, parerea mea e ca e cel mai bun lemn de la Butterfly pentru un jucator care pune pentru prima data mana pe o paleta profesionala. Are control foarte mare, e usor, are straturi de carbon ceea ce ii asigura un "sweet spot" mai mare ca la un lemn clasic, si are un sunet specific lemnului carbon. Acu depinde si ce fete pui pe el. Eu am unul pe care am pus cele doua fete din semnatura si a iesit o combinatie foarte buna.
La aceeasi viteza are un control superior si cel mai bun spin care a fost creat vreodata!
Am dat odata cu un SCHLAGER CARBON "armat" cu SRIVER FX max., ce mai, COLT45! Cum se comporta cu niste BRYCE-uri? BAZOOKA!!!!!!???VISCO a spus:Aaaaaaa, deci ne-am luat Schlager carbonul!!!!!!! Frumooooos!!!!!!!
vali a spus:Cu fețe Skyline a dat careva ?