Prost regulament...daca am valoare cel putin de OPEN , nu am voie sa particip deoarece nu am puncte ca nu merg in concursuri ...Dar am totusi o intrebare...Daca se inscrie Fan zhendong ...unde il bagati ? La incepatori ca nu are puncte ???
4.1.4.Pentru stabilirea categoriei valorice, jucătorul care nu figurează în clasamentul AmaTur, se repartizează astfel:
-dacă provine din rândul foștilor legitimați prima participare va fi la categoria "Elite", după care media obținută va avea efect de repartiție;
-dacă se poate determina că deși este un jucător nou provine din rândul Open-iștilor (cazul unei perioade expirate din clasament - peste 12 luni), prima participare va fi la categoria "Elite", după care media obținută va avea efect de repartiție, iar pentru determinarea acestor diferențe, organizatorul trebuie să țină cont de specificațiile din clasamentul general, unde fiecare participant are simbolul "O" sau "A", cu mențiunea că există varianta/posibilitatea ca un jucător de Open să dețină media zero (urmează prima participare la un turneu de categoria A sau A+);
4.1.5.Participanții cu drept de joc în circuitul AmaTur se pot înscrie la categoria din care fac parte, conform mediei deținute, sau la categoria imediat superioară.....
Dupa cum vedeti, regulamentul nu e prost.....Fan Zhendong daca vine, sau orice alt jucator
ce joaca in strainatate, va fi incadrat la Elite....
Daca dvs nu jucati...(chiar daca ziceti ca aveti valoare de OPEN)...imi pare rau...
Apropo..ultimul dvs MP=9 este din iulie 2017..deci puteti juca maxim la Avansati