AmaTur: Turneu A Drobeta Tr. Severin - 09.06.2018

Eliminatorii OPEN
1. Cinca Daniel
--------------- Chirea Laurentiu 3-1
8. Chirea Laurentiu
------------------------------ Chirea Laurentiu 3-1
5. Vijaica Florin
--------------- Kramarsic Milos 3-1
4. Kramarsic Milos
--------------------------------------------- Chirea Laurentiu 3-0
3. Nagy Iosif
--------------- Ticu Sorin 3-1
6. Ticu Sorin
------------------------------ Draghici Dumitru 3-1
7. Cretu Marian
--------------- Draghici Dumitru 3-2
2. Draghici Dumitru

Ultima editare:
Clasament OPEN

1.
Chirea Laurentiu - Targu Jiu.jpg
Chirea Laurentiu - Targu Jiu
2.
Draghici Dumitru - Drobeta Tr Severin.jpg
Draghici Dumitru - Drobeta Tr Severin
3 -- 4
Kramarsic Milos - Belgrad.jpg
Kramarsic Milos - Belgrad
Ticu Sorin - Lugoj.jpg
Ticu Sorin - Lugoj
5 -- 8
Cinca Daniel - Craiova
Cretu Marian - Craiova
Vijaica Florin - Drobeta Tr Severin
Nagy Iosif - Arad
9 -- 10 2v gr.sup.
Cecan Vasile - Timișoara
Matei Dumitru - Deva
11 -- 13 1v gr.sup.
Valcea Daniel - Pitești
Secu Virgil - Drobeta Tr Severin
Belba Caius Petrica - Baile Herculane
14 -- 16 0v gr.sup.
Gatman Laurentiu - Targu Jiu
Cornianu Sebastian - Baile Herculane
Craciun David Mihai - București
17 -- 18 2v gr.inf.
Frunza Alexandru - Timișoara
Tuca Cristi - Slatina
19 -- 21 1v gr.inf.
Vijaica Paul - Drobeta Tr Severin
Doandes Laurentiu Adrian - Baile Herculane
Mica Costel - Drobeta Tr Severin
22 -- 23 0v gr.inf.
Stancalie Doru - Craiova
Chiriac Paul - Drobeta Tr Severin

Felicitari baietilor din Timișoara , Sorin si Wasim si nu in ultimul rand lui Ticu Sorin din Lugoj!!

Tot drumul de la Severin până la Craiova am venit pe o ploaie torențială, dar a meritat pentru ca a fost un turneu frumos foarte bine organizat. Mulțumim Vijaica Florin pt tot chiar a fost totul ok de la mîncare pana la bautură rece. Eu personal voi reveni cu placere, sa ne vedem sănătoși.

Mi-ai luat vorba din gura Bogdane. Si pe mine m-a plouat tot drumul dar situatia asta neplacuta a fost estompata de felul cum m-am simtit la Turnu Severin. Jos palaria MAI BAIETI !!! Se simte cand organizatorii pun suflet pentru participanti. Un simplu fapt m-a uns pe suflet: organizatorii au pus apa intr-o copaie plina cu gheata. Sa tot bei la apa. Si-am vazut si bere in copaie dar, din pacate am fost sofer. Multumim Florin Vijaica, Florin Toma si tuturor celor care au pus umarul ca sa ne simtim bine.

Un concurs de nota 10 ! Niste organizatori minunati ! Chiar daca doar am stat si am privit am avut sentimentul acela placut de a ma simti ca intr-o mica familie ! Felicitari domnului Vijaica Florin pentru o organizare deosebita si felicitari domnului Toma Florin pentru ajutorul tehnic ! Felicitari tuturor compatriotiilor mei severineni pentru rezultatele obtinute , dar nu in ultimul rand si participantiilor din celelalre localitati pentru efortul depus in obtinerea unor mici amintiri frumoase cu acest orasel de pe malul Dumarii !
Felicitari tuturor !

Sent from my K9 Smart 1GB using Tapatalk

Mi-ai luat vorba din gura Bogdane. Si pe mine m-a plouat tot drumul dar situatia asta neplacuta a fost estompata de felul cum m-am simtit la Turnu Severin. Jos palaria MAI BAIETI !!! Se simte cand organizatorii pun suflet pentru participanti. Un simplu fapt m-a uns pe suflet: organizatorii au pus apa intr-o copaie plina cu gheata. Sa tot bei la apa. Si-am vazut si bere in copaie dar, din pacate am fost sofer. Multumim Florin Vijaica, Florin Toma si tuturor celor care au pus umarul ca sa ne simtim bine.
Data viitoare va așteptăm și cu ceva la protap sa fie și mai bine.
Ne bucurăm ca v-a plăcut .

Le-am promis baietilor din Severin ca o sa-i ajut la primul lor turneu A, dar nu mi-am inchipuit ca o sa gasesc o echipa deosebita, in frunte cu Vijaica Florin, un om deosebit de ospitalier cu toti participantii.
Este primul turneui la care particip in perioada calduroasa, si unde nu numai ca apa a fost la discretie, dar a fost si rece...de la gheata....
Era un lighean mare, plin cu gheata si cu sticlele de apa, ceea ce a facut ca atmosfera, indiferent cit de cald a fost in sala, sa fie una deoasebita

Si cind au venit si niste sandwichi-uri cu specific sirbesc (nu am mincat pina acum asa ceva...foarte bune) toti participanti au apreciat grija si ospitalitatea gazdelor.

Premiile, pe linga traditionalele cupe si medalii, au fost completate cu o sticla de sampanie la fiecare din cei 4 premianti, iar locul I, cu o pereche de fete din partea lui Dumitru Draghici. Foarte frumos si mai ales neasteptat pt toti cistigatorii...

Multumim Drobeta, si promitem ca nu vom rata urmatorul turneu.

Nu de alta, dar si ciorba de peste de la vapor..este delicioasa.

Felicitari organizatorilor! Ma bucur sa aud cele scrise de colegi! Imi pare rau ca nu am ajuns dar in perioada asta sunt multe nunti si na ! .... Ticu Sorin felicitari!

Back
Sus