Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Salutare tuturor, **************** open București.
**************** nu apare in clasament, de asta e trecut ca nou. Apare, insa, altcineva care ar trebui sa aiba bunul simt si sa ne respecte pe toti si sa se inscrie asa cum o facem toti ceilalti, adica nume si prenume.
Imi cer scuze ca insist dar este vorba despre Istrate Cristian, Nr. 1 la Open care s-a inscris ieri la ora 14:00 ! Nu cred ca nu apare in clasament. In plus nu s-a mai inscris nici o alta persoana cu acest nume.
Imi cer scuze ca insist dar este vorba despre Istrate Cristian, Nr. 1 la Open care s-a inscris ieri la ora 14:00 ! Nu cred ca nu apare in clasament. In plus nu s-a mai inscris nici o alta persoana cu acest nume.
Nu cred că s-a înscris Istrate Cristian, poate s-a înscris ****************, care probabil o fi una si aceiași persoană cu cel care mi-a spus că mereu se înscrie invers si nu avem ce sa-i facem, iar eu i-am spus că mereu o să aibă probleme.
Mai este cineva la acest turneu care s-a inscris invers? ...si daca ar fi, omul mai greseste, dar nu o face cu intentie.
**************** (jucator nou) nu are drept de joc decat la Hobby sau o categ mai sus. Vad ca este inscris corect, la avansati. Mai rau este ca daca la sala este identificat ca Istrate Cristian, nu joacă nici la avansati, joaca pe CFR.