mkissj a spus:
PRIZA TOK a spus:
Este greu de spus.Iti recomand sa faci un consult medical ortopedic amanuntit si sa se stabileasca mai intai un diagnostic ferm.Daca se exclud problemele medicale,atunci raman pozitia incorecta de joc pe care o ai la masa si fortatea articulatiei genunchiului prin timpul relativ mare pe care-l petreci jucand t.d.m.Tind sa cred ca s-ar putea sa fie o combinatie intre cele doua cauze posibile enumerate mai sus,insa numai consultul medical este cel care poate depista cauza.Sa dea D-ZEU sa nu fie o cauza certa medicala ,ca atunci s-ar putea sa o termini cu tenisul.DOAMNE AJUTA!
Multumesc pentru sfat, insa trebuie sa recunosc ca am omis un detaliu foarte important, si anume sa mentionez si conditiile in care joc in general!
MEA CULPA! joc pe suprafata numita mozaic, incaltamintea:bocanci,din cauza locului de munca!
Asta suna a unitate militara.
Cu siguranta, incaltarile pun probleme dar nu stiu daca si la genunchi. Pe mine ma dor genunchii, incaltat cu pantofi sport si jucand pe suprafata profi. Dupa cate o ora de joc, am impresia ca o sa raman fara rotule. Dar eu stiu despre ce este vorba: multi ani de handbal si lovituri "reusite" in zona...iar meniscurile!!!!!!!(dumnezeu cu mila).
Totusi este chiar indicat sa mergi la un medic, iar daca poti la unul ce se ocupa de sportivi ar fi foarte bine. Iti doresc bafta, si sper sa fie doar de la oboseala si stat in picioare.
Numai bine.