Zosim1
organizator principal
Ai la vânzare, casca cit îi casca))))
Daca dai un Like costa 1 leu, daca dai 2 Like-uri e gratis.

Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
Ai la vânzare, casca cit îi casca))))
Ce frumos arata pagina asta, parca e din alt subiect.M-as bucura sa ramana asa si sa putem continua in asa fel.
eu sunt tuns 0. trebuie sa imi iau casca?
eu nu am glumit cu astae o intrebare legitima
eu nu am glumit cu astae o intrebare legitima
Știu că vin târziu cu întrebarea dar totuși.... casca, cât e casca?
Cât capul!
Gelu, te rog frumos, de ce te bagi peste organizator? Poate e mai mica! Eu atunci ce fac?![]()
Nu trebuie să știe organizatorul că e mai mică!
Da, are dreptate Florin cand zice ca e prea mica, si deasemeni si Gelu cand zice ca de fapt organizatorul, dar de ce are bile joola dupa spusele lui Sorin, cand de fapt intrebarea era cat e casca?
Nu stiu, si nici receptionera nu stia azi ,care mi-a zis ca bagi bani si iti alegi una si daca nu ajung mai bagi pana iese, dar maine o sa se intereseze direct la responsabili de la piscina.
Recomqndarea noastra e ca fiecare sa isi ia o cunga de par si gata.
Asa mai zic și eu! Ăsta da răspuns! Scurt și la obiect
Știu că vin târziu cu întrebarea dar totuși.... casca, cât e casca?
Da, are dreptate Florin cand zice ca e prea mica, si deasemeni si Gelu cand zice ca de fapt organizatorul, dar de ce are bile joola dupa spusele lui Sorin, cand de fapt intrebarea era cat e casca?
Nu stiu, si nici receptionera nu stia azi ,care mi-a zis ca bagi bani si iti alegi una si daca nu ajung mai bagi pana iese, dar maine o sa se intereseze direct la responsabili de la piscina.
Recomqndarea noastra e ca fiecare sa isi ia o cunga de par si gata.
Ce este cu asta mică, ne controlează și la slipi...asta cu parul...intreb pentru un prieten...dacă este asa aveți și xxl)))
Cand vreti sa afisati wild-cardurile? E mai important meniul: porc sau pui?Multumesc pentru seriozitate! Ati spus ca pe 1 octombrie se afiseaza.