Discutii despre TURNEUL CAMPIONILOR MEDIAS 2023

Ce frumos arata pagina asta, parca e din alt subiect.M-as bucura sa ramana asa si sa putem continua in asa fel.

Da, are dreptate Florin cand zice ca e prea mica, si deasemeni si Gelu cand zice ca de fapt organizatorul, dar de ce are bile joola dupa spusele lui Sorin, cand de fapt intrebarea era cat e casca?

Nu stiu, si nici receptionera nu stia azi ,care mi-a zis ca bagi bani si iti alegi una si daca nu ajung mai bagi pana iese, dar maine o sa se intereseze direct la responsabili de la piscina.
Recomqndarea noastra e ca fiecare sa isi ia o cunga de par si gata.

Da, are dreptate Florin cand zice ca e prea mica, si deasemeni si Gelu cand zice ca de fapt organizatorul, dar de ce are bile joola dupa spusele lui Sorin, cand de fapt intrebarea era cat e casca?

Nu stiu, si nici receptionera nu stia azi ,care mi-a zis ca bagi bani si iti alegi una si daca nu ajung mai bagi pana iese, dar maine o sa se intereseze direct la responsabili de la piscina.

Asa mai zic și eu! Ăsta da răspuns! Scurt și la obiect

Știu că vin târziu cu întrebarea dar totuși.... casca, cât e casca?

Da intradevar, raspunsurile au fost pe masura intrebarii, dar daca doresti intradevar un raspuns pertinent din partea organizatorilor,acesta este urmatorul.

Conditile si regulamentele de functionare a hotelurilor, bazei de agrement, a salilor de sport etc. nu sunt facute de catre noi organizatorii acestui evenimentt, dar vor fii respectate de noi organizatroii si ne asumam ca si participantii care participa la acest eveniment sa le respecte.Deasemeni cum si intrarea pe suprafata de joc din sala se va face doar in incaltaminte sport care poate sa fie de la 1 leu la 10000 lei, asa si intrarea in bazinul de inot poate fi facut cu casca de orice valoare, mentiunea ca si la sala vor exista standuri de vanzare a incaltamintei sportive, dar si cateva pachete cu botosei de protectie distribuite in mod gratuit, iar la bazin exista un automat de casti cu diferite preturi, pe care pana in momentul de fata nu am intrat in posesia lor, si nici nu am ca o prioritatea aceasta, si deasemeni rog toti participantii care sunt cazati la hotelurile cu acces la piscina sa vina echipati cu costume de baie de orice valoare si de asemeni cu casti de baie , care sunt obligatorii.Fiind un eveniment privat la Hotelul Binder piscina este accesibila exclusiv celor cu acces la Spa, din pachetele oferite de noi organizatorii.

Ce este cu asta mică, ne controlează și la slipi...asta cu parul...intreb pentru un prieten...dacă este asa aveți și xxl :))))

Cand vreti sa afisati wild-cardurile? E mai important meniul: porc sau pui?😂 Multumesc pentru seriozitate! Ati spus ca pe 1 octombrie se afiseaza.

Cand vreti sa afisati wild-cardurile? E mai important meniul: porc sau pui?😂 Multumesc pentru seriozitate! Ati spus ca pe 1 octombrie se afiseaza.

Wildcard-urile s-au votat si stabilit de cele 3 echipe si cei care beneficiaza de ele au fost si instintati.
Da este prioriteatea echipei organizatorice stabilirea meniurilor pentru peste 300 de oameni.
Seriozitate la ce?Ca incercam sa raspundem la toate aberatile unora si a sutelor de mesaje si telefoane sa rezolvam punctual sute de puncte ale unui astfel de eveniment?
Da s-au afisat pe grupul organizatoric mai repede de 1 Oct. toti posesorii de Wild Card, si dumneavoastra nu va aflati printre ei.Toti cei care sunt pe aceste liste au fost instintati.

Afisarea Wild Card-urilor nu reprezinta o prioritate pentru echipa organizatorica, si vor fi afisate cand se considera necesar sa fie afisate.

Back
Sus