Discutii despre TURNEUL CAMPIONILOR MEDIAS 2023

Cred ca ai pile probabil, altfel nu stiu ce sa zic, atasez poza facuta acu cateva minute, la restul nu am verificat

am luat varianta 3 care e cu mic dejun cea cu1146

Nu doar Booking exista in materie de rezervari hoteliere . Pentru ca Booking are si taxe.

Toate Hotelurile au diferite oferte si programe de atragere a clientilor. De pe platforma ALL se vede clar ca un astfel de program este acordat membrilor, si altul este pt publicul larg, exact ca la majoritatea companilor daca esti membru sau platesti un abonament anual ai reduceri de pret.Dar dupa cum se vede aceasi rezervare are mai multe preturi, ceea ce arata ca doar un anumit numar de camere este scos la o oferta bonus, si doar anumite camere,si anumite perioade, dar deh trebe sa prezentam din nou pe domnu' organizator intr-o postura de jegmanitor al bietilor participanti.Dar ca tema de casa te rog pentru la anul sa te ocupi tu sa rezervi 2 hoteluri de top cu restaurante care traiesc de vineri si pana Duminica din nunti,botezuri etc intr-o perioada dintre posturi si sa vad cine iti face vreo favoare.Apropo Restaurantul Anomis, si Hotelurile Traube si Mercure, putea sa ia in zilele de sambata si duminica 2 nunti cu meniu cuprins intre 275 si 400 lei, vreo 8 cereri au fost, dar o promisiune a celor responsabili ramane promisiune.

Iar daca iei in calcul toate cele oferite de domnu'organizator o sa ajungi la concluzia ca preturile au fost foarte minutios negociate , si da nu vreau sa ofer nimic pe gratis decat acelor persoane care merita sa primeasca de la mine ceva pe gratis, si BCV pentru facilitati ar trebui sa iasa +- zero, dar deh mai poate da si cu virgula, dar asta este subiectul bagatorilor de seama printre care sunt cativa de pe pagina asta.

Am inceput sa obosesc de parerile unora care isi dau cu presupusul si gasesc tot timpul o idee sau o propunere sa fie mai bine pentru ei participantii, dar pana acuma nu a venit nici unul sa aduca in discutie vreo idee sa fie si organizatorilor mai bine si pe placul lor, daca se poate sa ii ingenunchiem,de ce nu ca realitatea ne-a aratat ca oricati s-ar satura uni organizatori si renunta,se gasesc tot timpul alti care vin si le iau locul.Vorba lui Nea Titi, "nu conteaza ce zic statisticile , important e ce ma intereseaza doar pe mine", nu e un citat, ci doar esenta mesajului.

Sorine, pe nimeni nu interesează care este totalul jucătorilor calificați în superioare. Pe mine mă interesează să fiu eu cel calificat din grupa inferioară. Ori, probabilitatea de a te califica din grupe de 6 (calificați 4), este mai mare decât cea din grupe de 5 (calificați 3).

La tine nea Titi este zero că ești interzis:)))))

Emi, da tu ești bun „încasator”! Văd că unii descoperă apa caldă și tu le spui cum pui pe foc.

Membru inseamna sa-ti faci un cont pe site, nimic altceva, scrie mare si in poza pe care ati postat-o "It's free", nu se plateste niciun abonament si nu sunt anumite perioada, daca dai pe calendarul lor totul apare cu 85 €. Si nu stiam ca intra in datoriile unui organizator de turnee sa asigure cazarea , dar aparent organizatorul de turnee e agent de turism. Inteleg ca se ofera niste cazari negociate de dvs. si facilitati pentru cine isi doreste, dar nu legati evenimentul de cazari, cu premierea la unul din hotelurile promovate de dvs, cu cina tot acolo, practic daca nu iei "oferta" esti cumva exclus din "socializarea" care s-a tot promovat pe aici ca fiind motivul lungirii turneului pe 2 zile, e fix treaba dvs. ca oferiti acele cazari si aveti sau nu vreun comision, nu e problema mea, dar premierea eu zic ca trebuie facuta la sala, daca cineva e cazat in alta parte ce face ? Vine la sala, de la sala la hotel si de la hotel se intoarce la el la cazare.
Pentru plata taxei trebuie sa vina participantii la hotel acolo cu o zi inainte sa plateasca in loc sa fie la sala ca la 99.99% din turnee.
Spuneti ca acele cazari sunt optionale, dar sunt cumva necesare daca vrei experienta TC 100% ,ori eu cred ca n-ar trebui sa fie legata una de alta.

Dar ma rog nu stiu de ce ma bag eu ca oricum cu mai vin, probabil pentru ca ma deranjeaza atitudea unor de "crede si nu cerceta" , incerc sa ma abtin sa mai comentez.

Emi, da tu ești bun „încasator”! Văd că unii descoperă apa caldă și tu le spui cum pui pe foc.

Ce sa fac Luci, cand te urci in ringul de.box cu gandul victoriei, nu te mai gandesti ca trebuie sa mai si incasezi, si cand esti la pamant si nimeni nu arunca prosopul in ring, trebuie sa te ridici si sa continui, ca publicul vrea spectacol, si tu esti protagonistul, dar asa e in sport, sau cu zicea maestrul Caragiu "asa-i in tenis".
Multumesc Luci, tu esti patit.🤣🤣

Membru inseamna sa-ti faci un cont pe site, nimic altceva, scrie mare si in poza pe care ati postat-o "It's free", nu se plateste niciun abonament si nu sunt anumite perioada, daca dai pe calendarul lor totul apare cu 85 €. Si nu stiam ca intra in datoriile unui organizator de turnee sa asigure cazarea , dar aparent organizatorul de turnee e agent de turism. Inteleg ca se ofera niste cazari negociate de dvs. si facilitati pentru cine isi doreste, dar nu legati evenimentul de cazari, cu premierea la unul din hotelurile promovate de dvs, cu cina tot acolo, practic daca nu iei "oferta" esti cumva exclus din "socializarea" care s-a tot promovat pe aici ca fiind motivul lungirii turneului pe 2 zile, e fix treaba dvs. ca oferiti acele cazari si aveti sau nu vreun comision, nu e problema mea, dar premierea eu zic ca trebuie facuta la sala, daca cineva e cazat in alta parte ce face ? Vine la sala, de la sala la hotel si de la hotel se intoarce la el la cazare.
Pentru plata taxei trebuie sa vina participantii la hotel acolo cu o zi inainte sa plateasca in loc sa fie la sala ca la 99.99% din turnee.
Spuneti ca acele cazari sunt optionale, dar sunt cumva necesare daca vrei experienta TC 100% ,ori eu cred ca n-ar trebui sa fie legata una de alta.

Dar ma rog nu stiu de ce ma bag eu ca oricum cu mai vin, probabil pentru ca ma deranjeaza atitudea unor de "crede si nu cerceta" , incerc sa ma abtin sa mai comentez.

Ai inteles total gresit, si poate si de aici atitudinea ta.
Organizatorii de turnee finale la majoritatea lor pun la dispozitie o serie de posibilitati de cazare din localitatea respectiva, si da la majoritatea se negociaza anumite preturi si conditii facilitindu-le participantilor aceste optiuni din mai multe criterii pe care uni nu le inteleg si arunca cu batul in balta numai de dragul discuților.

Premierea Amatur se face la sala festiva a Restaurantului Anomis care este locul unde participantii au posibilitatea de a servii masa si bineinteles sa asisye la o premoere inte-un cadru festiv, nu e prima data si nici prima propunere.
Si nu excludem pe nimeni, ci uni ca tine se exclud singuri prin astfel de atitudini.
Pentru plata taxei, si acreditarea participarii sunt la dispozitie si alte cai de plata si inregistrare , dar din nou trebe un neavenit sa interpreteze prost si rau voitor.

Eu cred ca stiu de ce tot bagi in seama, si cred ca vrei sa iti strangi tot felul de antipatii din partea organizatorilor si poate nu te mai primesc la turnee.

Hai ca m-ai facut curios acum , de ce ma bag in seama ? Vreau sa aflu si eu .

Referitor la amenintarea asta voalata cu excluderea de la turnee , daca exprimarea unor opinii este motiv de excludere de la turneu , atunci oricum nu aveam ce cauta acolo cum nici aici nu mai vin pentru ca nu imi place, desi am prieteni care vin o gramada, daca crezi ca nu vin pentru ca eram pe lista de asteptare te inseli, oricum cel mai probabil se eliberau locuri cat sa prind, si chiar daca nu prindeam, daca era un turneu care pe mine sa ma atraga veneam cu grupul. La toate turneele la care am participat eu cred ca m-am inteles foarte bine atat cu participantii cat si cu organizatorii si n-am deranjat cu nimic la cele cateva zeci de turnee intr-un an.

Hai ca m-ai facut curios acum , de ce ma bag in seama ? Vreau sa aflu si eu .

Referitor la amenintarea asta voalata cu excluderea de la turnee , daca exprimarea unor opinii este motiv de excludere de la turneu , atunci oricum nu aveam ce cauta acolo cum nici aici nu mai vin pentru ca nu imi place, desi am prieteni care vin o gramada, daca crezi ca nu vin pentru ca eram pe lista de asteptare te inseli, oricum cel mai probabil se eliberau locuri cat sa prind, si chiar daca nu prindeam, daca era un turneu care pe mine sa ma atraga veneam cu grupul. La toate turneele la care am participat eu cred ca m-am inteles foarte bine atat cu participantii cat si cu organizatorii si n-am deranjat cu nimic la cele cateva zeci de turnee intr-un an.

Te bagi in seama prin simplu fapt ca iti dai doar cu parerea la anumite chestiuni organizatorice, dar nu ai organizat nimic asemanator,sau cel putin nu stie nimeni,asta se numeste bagare in seama.
Nu este nici o amenintare voalata, si toti ne bucuram de exprimarea de opinii daca sunt realiste si constructive , dar aceste contre ala tale nu se numesc opinii.
Te rog abtine-te cu opinile ca imi ocupi prea mult timp.Mersi

Eu , mai demult ,organizam multe turnee!Stiu cat de dificil este!Nu poti impaca pe toata lumea , dar lucrurile trebuie sa continue, chiar in formatul care-i nemultumeste pe unii!VA DORESC SUCCES!

Vad ca se dezbate problema castigurilor legate de cazāri si turneu.Eu personal nu as organiza un turneu (nici macar B),daca nu as avea de castigat cat de putin,sau macar sa nu ies in pierdere.Pentru ce sa ma leg la cap ? Doar pentru ca sunt pasionat de acest sport ?
Consider ca organizatorii au destule probleme cu turneul,nu e nevoie sa-i mai atacam si noi.

Nimeni nu va obliga sa luati cazare la hotelurile recomandate.
Ma gandesc sa propun ca vanzatorii de articole de tenis de masa sa vanda produsele fara adaos.😀
Legat de grupe si pozitionari nu ma pricep,merg sa joc si ii las pe altii sa-si bata capul.

Văd ca nu întreabă nimeni dacă este calda apa la piscină..
In fine … fiecare cu cel doare ✌️
Sper sa ne simțim bine împreuna ..
Ideea este ca noi cei de la Cluj venim aproximativ toți cu familia .. așa ca trebuie sa ne gândim și la cei/cele care ne suportă depalasarile timp de un an 🙏❤️
O zi frumasă!

Văd ca nu întreabă nimeni dacă este calda apa la piscină..
In fine … fiecare cu cel doare ✌️
Sper sa ne simțim bine împreuna ..
Ideea este ca noi cei de la Cluj venim aproximativ toți cu familia .. așa ca trebuie sa ne gândim și la cei/cele care ne suportă depalasarile timp de un an 🙏❤️
O zi frumasă!

Nu e calda ,da bună de scaldat👍👍👍👍

Apa este ok.
Accesul doar cu casca de inot pe cap.

Back
Sus