Mytro93
senior
- Scor reacție
- 186
- Vârstă
- 31
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
Sorine, pe nimeni nu interesează care este totalul jucătorilor calificați în superioare. Pe mine mă interesează să fiu eu cel calificat din grupa inferioară. Ori, probabilitatea de a te califica din grupe de 6 (calificați 4), este mai mare decât cea din grupe de 5 (calificați 3).
Emi, da tu ești bun „încasator”! Văd că unii descoperă apa caldă și tu le spui cum pui pe foc.
Membru inseamna sa-ti faci un cont pe site, nimic altceva, scrie mare si in poza pe care ati postat-o "It's free", nu se plateste niciun abonament si nu sunt anumite perioada, daca dai pe calendarul lor totul apare cu 85 €. Si nu stiam ca intra in datoriile unui organizator de turnee sa asigure cazarea , dar aparent organizatorul de turnee e agent de turism. Inteleg ca se ofera niste cazari negociate de dvs. si facilitati pentru cine isi doreste, dar nu legati evenimentul de cazari, cu premierea la unul din hotelurile promovate de dvs, cu cina tot acolo, practic daca nu iei "oferta" esti cumva exclus din "socializarea" care s-a tot promovat pe aici ca fiind motivul lungirii turneului pe 2 zile, e fix treaba dvs. ca oferiti acele cazari si aveti sau nu vreun comision, nu e problema mea, dar premierea eu zic ca trebuie facuta la sala, daca cineva e cazat in alta parte ce face ? Vine la sala, de la sala la hotel si de la hotel se intoarce la el la cazare.
Pentru plata taxei trebuie sa vina participantii la hotel acolo cu o zi inainte sa plateasca in loc sa fie la sala ca la 99.99% din turnee.
Spuneti ca acele cazari sunt optionale, dar sunt cumva necesare daca vrei experienta TC 100% ,ori eu cred ca n-ar trebui sa fie legata una de alta.
Dar ma rog nu stiu de ce ma bag eu ca oricum cu mai vin, probabil pentru ca ma deranjeaza atitudea unor de "crede si nu cerceta" , incerc sa ma abtin sa mai comentez.
Hai ca m-ai facut curios acum , de ce ma bag in seama ? Vreau sa aflu si eu .
Referitor la amenintarea asta voalata cu excluderea de la turnee , daca exprimarea unor opinii este motiv de excludere de la turneu , atunci oricum nu aveam ce cauta acolo cum nici aici nu mai vin pentru ca nu imi place, desi am prieteni care vin o gramada, daca crezi ca nu vin pentru ca eram pe lista de asteptare te inseli, oricum cel mai probabil se eliberau locuri cat sa prind, si chiar daca nu prindeam, daca era un turneu care pe mine sa ma atraga veneam cu grupul. La toate turneele la care am participat eu cred ca m-am inteles foarte bine atat cu participantii cat si cu organizatorii si n-am deranjat cu nimic la cele cateva zeci de turnee intr-un an.
Văd ca nu întreabă nimeni dacă este calda apa la piscină..
In fine … fiecare cu cel doare
Sper sa ne simțim bine împreuna ..
Ideea este ca noi cei de la Cluj venim aproximativ toți cu familia .. așa ca trebuie sa ne gândim și la cei/cele care ne suportă depalasarile timp de un an
O zi frumasă!
Apa este ok.
Accesul doar cu casca de inot pe cap.
Cine inoata cu capul ?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Apa este ok.
Accesul doar cu casca de inot pe cap.