Eu sunt mai sceptic de felul meu,si am o presimtire ca acea paleta este o teapa.Eu zic sa te uiti atent pe manerul paletei,sa vezi ce scrie,daca este un lemn butterfly original,scrie foarte clar modelul si categoria din care face parte,precum si tipul manerului.
Ma gandesc sa nu provina lemnul de la vreo paleta hobby gen Timo Boll bronze sau silver,care se gaseste la 40-50 ron si sa fi fost lipite niste fete pe el,lucru care nu te-ar avantaja absolut deloc.
S-au mai vazut cazuri aici,cand cineva incerca sa vanda 2 fete lipite pe un lemn provenit de la o paleta gold cup de 20 ron!!!!!!! deci mare atentie
In privinta fetelor,intreb jucatorii experimentati:daca nu mai au niciun pic de spin,deoarece au fost jucate 5 luni,e indicat sa le cumpere?eu am jucat cam 6-7 luni cu donic liga si acum nu mai au nici macar un strop de spin.
Al 2 aspect pe care vreau sa il punctez,este ce considera el ca inseamna amator,pentru ca sustine ca a depasit acel prag.Eu il cred,pt ca nu l-am vazut jucand,dar poate pt el amator inseamna sa servesti laand mingea sa cada pe masa si sa nu aiba rever,ci sa intoarca paleta pe cealalta parte.
Iti spun si eu sincer la fel ca ceilalti ,ca daca ai juca macar cu un jucator de nivelul primilor 5-600 din Amatur,nu ai mai avea curaj sa tragi nici 2 mingi din 10,la cat de jos si de inspinate vin
Sfatul meu,este sa ii ceri celui care vrea sa iti vanda paleta sa te lase sa ii faci niste poze si sa le postezi aici,pentru a vedea daca este sau nu teapa.
Daca o sa refuze,cel mai probabil este ceva in neregula cu ea.
Bafta si sa ne auzim de bine