e modificat sau nu lemnul ?

iMihai

senior
Scor reacție
29
Locație
Bacău
buna ziua , as vrea sa imi ziceti o parere daca lemnul din pozele de mai jos e sau nu modificat , mie unul mi se pare ca e cam OVAL pentru un Bty M Maze ...stima

in partea de jos se vede ca nu e taiat regulat se poate sa fi fost slefuit de cineva nu cred ca e asa din fabrica!

E slefuit 100% Mihai. Am avut doua asemenea lemne si le stiu perfect forma.

E slefuit 100% Mihai. Am avut doua asemenea lemne si le stiu perfect forma.

multumesc pentru pareri , eu nu ma pricep foarte bine la lemne , am luat pe incredere acest lemn , la telefon mi-a zis proprietarul ca nu e sfefuit , nu are nicio interventie asupra lui , se pare ca voi fi nevoit sa dau retur la colet ....stima , ms pentru ajutor ...

Revazand acum pozele mele, as zice ca forma capului lemnului este deformata de unghiul pozei, ceea ce se poate sa se fi intamplat si cu lemnul propus spre vanzare aici.

e mare diferenta in ceea ce aveti dumneavoastra si ce poze am postat eu ....se vede cu ochiul liber ca e OVAL.....

- - - Actualizat - - -

http://www.tenisdemasa.ro/forum/sho...si-BTY-Michael-Maze-FL&highlight=michael+maze

Sunt mai multe lemne pe site dar am ales unul de la grasomega. Diferentele sunt evidente.
Succes.

corect .

Este practic imposibil sa-ti dai seama de o modificare de forma doar dupa niste poze de amator! In astfel de poze poti observa lovituri, crapaturi ori eventuale lipituri, dar in nici un caz forma capului nu va fi redata 100% corect. Doar controlul vizual al lemnului si o comparatie a profilului existent cu un lemn similar poate fi edificator.
Parerea mea...

Eu cred ca este modificat, cel putin in zona umerilor dinspre maner. Se vede clar portiunea unde a fost smirgheluit!

Eu cred ca este modificat, cel putin in zona umerilor dinspre maner. Se vede clar portiunea unde a fost smirgheluit!

exact

- - - Actualizat - - -

Arata complet aiurea lemnul, nu inteleg nimic din forma lui, parca e o paleta din aia pentru autografe :)

Uite aici unul fain de 85 g si la 65 EUR inclusiv transport (aprox 290 lei) mi se pare excelent.

http://mytabletennis.net/forum/forum_posts.asp?TID=67291&title=fs2x-bty-maze-off

Vanzatorul este cunoscut pe mytabletennis deci nu cred ca ai riscuri mari
Bafta

posesorul m-a asigurat ca nu e modificat :D , oricum am dat retur la colet nu risc sa iau ceva aiurea.

Am primit un Maze de la Bogdan A si e total diferit ca si forma din cel din pozele de mai sus

Stima , multumesc pentru pareri ...

- - - Actualizat - - -

Am primit un Maze de la Bogdan A si e total diferit (ca si forma , in special) fata de cel care e in pozele postate de mine ....

Cel mai simplu masurati un lemn original si veti gasi raspuns la intrebarea dvs.....sau rugati pe cineva care il are,eventul Rasvan sau Vali
multumesc
0728747067
www.tenismasa.ro

multumesc tuturor pentru pareri

nu am riscat si am dat retur la colet .....

Back
Sus