E posibil ca un Butterfly Balsa Carbo X5 sa crape singur?????

intre timp lemnul a ajuns la mine va asigur ca lemnul nu a fost lovit pur si simplu stratul de balsa sa crapat sau sa exfoliat f aproape de stratul de carbon care are tendinta sa se incovoaie in sus ! probabil din cauza umezelii si a schimbarii de temperatura ! insa fisura a fost doar de 2 cm in interiorul lamei si de circa 7 cm in lungime nimic greu de reparat pt mine !! recomandare !! ...atentie sporita atunci cand cumparati lemne cu balsa si carbon in speta x5 privitile atent sa nu aibe urme de fisuri in stratul de balsa sau intre straturi !!

" stratul de carbon care are tendinta sa se incovoie sus" -eu lucrez de mai mult timp si cu carbon (de mai multe tipuri), si pot sa afirm un lucru; adezivul cu care a fost lipit carbonul ori nu a fost tratat corespunzator, ori incepuse sa intareasca deja. In lumea noastre prea mult "technologizata", tesatura de carbon daca afost lipit bine (si tratat termic corespunzator) poti sa trimiti si in spatiu nu ar avea voie sa se "incovoaie" Scuze pt. off topic, dar ramen la parerea ca si "Nume" mari fac greseli (din pacate pt. buzunarul nostru).... Numai bine!

eu am scos stratul de carbon dintrun slagar si am obsevat ca liber are aceasta tendinta de a se inconvoia !! la fel si la acest lemn cu balsa carbonul dupa ce balsa a fisurat fiind un materioal rigid a curbat marginea lamei inspre in sus pe toata lungimea fisurii !!si sunt de acord ca sunt destul de prost fabricate si dupa cum spunea dl levii buzunarele noastre au de suferit !

Multumesc mult pentru explicatii si confirmarea faptului ca nu a fost lovit ci a crapat singur de "BUN CE E". Cu respect.

Back
Sus