Echipament scos de la naftalina

Raaa888

newbie
boboc
Scor reacție
0
Vârstă
29
Locație
Gara
Salutare tuturor.
In incercarea de a ma reapuca de acest sport, dupa aproximativ 7 ani de repaus total, am scos paleta din husa si o fata avea un crater mare in mijloc, cat jumatate de paleta: cauciucul era subtiat si transofrmat in plastic casant. Se poate sa fie de la folia de pe fata care era lipita in acel loc sau lipirea a fost rezultatul "topirii" cauciucului. Indiferent care a fost reactia sau cauza, este complet inutilizabil; pe calalta parte a inceput acelasi tip de "coacere/oxidare" dar aceasta este doar deasupra manerului, iar fata inca se poate folosi
Setup-ul era format dintr-un lemn custom facut de un domn(priceput si laudat) care activa aici pe forum acum 10 ani, cand eram si eu prezent cu alt nume de utilizator pe care nu mi-l mai amintesc, poate activeaza si acum; fetele erau Yasaka rakza 7 si Donic acuda s3
Vazand ca au aparut multe materiala si fete noi cu care nu am mai tinut pasul, intrebarile ar fi daca mai tin pasul aceleasi subtipuri de fete cu cele noi si , daca ar fi sa le inlocuiesc, ce fete (europene) recomantati pentru a pastra aceleasi trasaturi ca si rakza 7 pentru fh si poate ceva putin mai periculos decat acuda s3 pe bh?

Sa aveti o seara

aceleasi trasaturi ca Rakza 7 le are --- Rakza 7 (e decent pana la treci la Elite, chiar si pe FH, si nu dezvolti obiceiuri proaste cu el). Daca vrei sa incerci ceva foarte familiar , dar usor diferit poti incerca Xiom Vega X.

Acuda S3 e un tensor ciudat - foarte spinny, dar extrem de moale si care din punctul meu de vedere, nu prea mai arece cauta in tenisul de masa in 2026. Daca vrei neaparat fete tip europene - Nitakku S-1 si BF Rozena sunt un upgrade ideal fata de acel S-3 depasit. Desi... eu as merge pe altceva, in functie de ce lemn ai.

Ca introducere dupa o pauza de atatia ani as incerca Battle II National Blue sponge 2.1mm in 39' pe FH (negru) si Xiom Vega X (2.0mm) sau Rakza 7 (2.0mm) pe BH. Asta daca ai un lemn flexibil si nu foarte rapid. Dupa pauza, obiectivul este sa reintri in mana si sa te reincadrezi pe o traiectorie de dezvoltare a loviturilor fara a te frustra sau a forma obiceiuri proaste. Cu Battle II te reactualizezi cu jocul modern cu mingea de plastic (acum se joaca tacky sau hybride pe FH de obicei) si Xiom X sau RZ7 nu o sa-ti puna mari probleme pe BH in dezvoltare.
Dar trebuie sa ingrijesti un pic materialele.

Subiecte similare

Utilizatori care vizualizează acest subiect

Back
Sus