Echipamente chinezesti

• Autor subiect Autor subiect Cip
  • Dată creare Dată creare

Cip

junior
Scor reacție
2
Vârstă
48
Locație
Rădăuți
In primul rand Sarbatori fericite tuturor!
Am o curiozitate: cati dintre dvs. folositi echipamente chinezesti si care sunt acestea? Eu sunt dintre cei care nu se pot decide; folosesc un timp fete europene, apoi dau cateva mingi de proba cu fete chinezesti si constat cam cat de bine "lucreaza" in jocul de langa masa. Acum am doua fete Globe: 999 SuperRubber si National Version.
Am inceput de ceva vreme sa testez si lemnele chinezesti. Am testat LKT Instinct+, Galaxy 896, Galaxy T-2 si T-11. Am comandat acum Friendship Hao Shuai F-3. Primele doua sunt "all wood", mi-au placut, dar am simtit ca le lipseste forta in lovituri. Galaxy T-2 mi s-a parut prea rigid, mai ales ca l-am si lacuit. Galaxy T-11 mi-a placut cel mai mult din cele incercate pana acum. Merge foarte bine cu fetele mentionate mai sus.
P.S. Am vazut ca mai e un topic despre materiale chinezesti, dar e referitor numai la lemne. Despre fetele chinezesti nu s-a prea vorbit in ultimul timp.

Re: Echipamente chinezesti

Mai trebuie sa inveti si limba chineza si vei fi un "jucator complet".Poate asa vei juca si ca un chinez,trebuie numai sa perseverezi.

Pai daca vine vorba de limba chineza, cred ca ma las pagubas. Oricum, nici cu japoneza nu stau prea bine. :)

Eu joc cu H3 neo de 2,1 de Dhs pe fh...in principiu sunt destul de multumit de ea...spin puternic, control bun, viteza medie. E adevarat ca trebuie sa folosesti o tehnica "non-euro" ca mingea sa ajunga acolo unde doresti dar fiecare lucru are un pret...Nu neg faptul ca as fi folosit foarte bine si o fata euro jap pe fh dar pana acum nu am gasit inca una cu suficient spin din suprafata (nu din burete) care sa aiba si un control bun...cele care mi-au placut nu excelau la capitolul control ci la viteza...Am mai testat Tg3 neo si H2 neo, fete foarte bune de altfel...depinde ce lemn foloseste fiecare...Din experienta mea Tg3 merge mai bine cu lemne ceva mai hard iar H3 neo cu ceva mediu.

Am jucat si eu mult timp cu fete chinezesti. Am avut Dawei Sprungfeder A si A-2, Dawei Inspirit Quatro, Friendship new 729-2, Cream MRS, Higher. Am incercat de la prieteni si Faster I si II. Cel mai bine m-am inteles cu Dawei Sprungfeder A. Sunt cele mai moi din seria Sprungfeder. Mi-au mai placut new 729-2 si Faster I.

PRIZA TOK a spus:
Mai trebuie sa inveti si limba chineza si vei fi un "jucator complet".Poate asa vei juca si ca un chinez,trebuie numai sa perseverezi.
Cipriane!!! De la echipamentele chinezesti risti sa te ingalbenesti si sa ti se lungeasca ochii :wtf:

Si cu cele japoneze risti un pic.
Sa inteleg ca de la cele nemtesti ti se ingalbeneste parul pe cap si pe picioare? :lol:

..eu joc cu asa ceva, sunt foarte bune la tot felul de lovituri, dar...exista si un "dar",... o sa-ti pice mana din umar dupa 2-3 meciuri. trebuie sa lovesti foarte tare, altfel nu dai peste "gard". iddea e ca nu merg "artificiile" cu fetele astea, mingi moi...problema!!! trebuie lovit tare si precis, indiferent ca este topspin sau orice alt tip de lovitura...salutari sarbatori fericite!

Cip a spus:
Si cu cele japoneze risti un pic.
Sa inteleg ca de la cele nemtesti ti se ingalbeneste parul pe cap si pe picioare? :lol:
Si se albastresc ochii :P

Apropo de chinezoaice. Daca sunt lipicioase ca si fetele chinezesti ... :)

Uite cat de lipicioasa poate sa fie o fata chinezeasca.
Scuze, incerc sa postez un filulet, dar mai dureaza :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin:

Dupa cum vad chinezariile sunt la mare cautare. :)

fetele kinezesti sunt bune la : serve, preluari , joc de deasupra sau din apropierea mesei si sunt destul de pretentioase (sa nu zic slabe ) departe de masa si la retopspinuri

Back
Sus