Echipamente chinezesti

• Autor subiect Autor subiect Cip
  • Dată creare Dată creare
Re: Echipamente chinezesti

Sunt atat de multe fete chinezesti, incat nu cred ca se poate face o generalizare. Eu am incercat destul de multe si pot spune ca exista fete chinezesti foarte slabe d. p. d. v. calitativ, insa se gasesc si fete foarte bune, cu o calitate comparabila cu a celor europene/japoneze. Acelasi lucru este valabil si pentru lemne. Ma voi abtine sa fac reclama fetelor cu care joc eu acum, sau lemnului, insa, pentru mine, combinatia cu care joc e chiar reusita.
P.S. Nu intotdeauna echipamentele chinezesti sunt si foarte ieftine. Lemnul meu, spre exemplu, costa peste 40 de dolari daca pun si transportul.

jhonyqz a spus:
si tie cam tot atat :lol: :lol: :lol: :lol:
Nu cred .
In alta ordine de idei daca iti vine un topspin jos si cu mult efect trebuie sa compensezi mult din spinul ce vine daca folosesti o fata kinezeasca lipicioasa. Daca dai cu mult toluen si o faci moale , moale si cu mai mult control atunci se skimba situatia, dar eu discutam in general despre fetele kinezesti asa cum sunt ele de la mama natura , tari si lipicioase.

daca iti vine un topspin jos si cu mult efect si vrei sa dai retopspin cu chinezesthi cel mai bine inchizi paleta mai mult si dai retopspin spre backhandu adversarului

jhonyqz a spus:
daca iti vine un topspin jos si cu mult efect si vrei sa dai retopspin cu chinezesthi cel mai bine inchizi paleta mai mult si dai retopspin spre backhandu adversarului
Asa o fi ,nu ma refeream la plasament ci la cantitatea de spin care trebuie compensata ca sa poti pune mingea inapoi pe masa si sa fie si greu de returnat.
Ca o dai in reveru adversarului nu e o regula generala, depinde si ce "prostii" mai are mingea aia in ea , poate efecte laterale etc.
Acuma , na , stiu ca pt cel mai bun jucator din lume ce zic io is banalitati , dar ma mai bag in seama si eu ca sa fac posturi :think:

Pai daca la biserica ne ducem rar, macar tinem si noi posturi. :angel:

n-ai vazut tu la televizor ce retopspin dau eu,pe ce te bazezi cand spui cv? de unde sti cum jok eu? ai jucat vreodata cu mine sau m-ai vazut cum jok de poti sa-ti dai cu parere aiurea,am vazut din ce ai mai scris si la altii ca ii subapreciai pai cine esti ma? tu esti mare jucatorâsau ce?

jhonyqz a spus:
n-ai vazut tu la televizor ce retopspin dau eu,pe ce te bazezi cand spui cv? de unde sti cum jok eu? ai jucat vreodata cu mine sau m-ai vazut cum jok de poti sa-ti dai cu parere aiurea,am vazut din ce ai mai scris si la altii ca ii subapreciai pai cine esti ma? tu esti mare jucatorâsau ce?
Jony fii politicos .

Sa nu fie cu banat...cred ca e vorba de puseuri hormonale adolescentine.
Am trecut si noi prin asta :)

Te-am vazut la Timișoara cum joci,plus de asta aplic in cazul tau vorba inteleapta a domnului Visco :"Nu te certa niciodata cu un prost,te aduce la nivelul lui si te bate cu experienta!"

unde la timisora? si cand? si vorba lui visco e forte buna nu ma mai cert cu tine pt ca s-ar putea sa pierd :lol:

jhonyqz a spus:
unde la timisora? si cand? si vorba lui visco e forte buna nu ma mai cert cu tine pt ca s-ar putea sa pierd :lol:
Dar nu esti sigur... :D

el are mai multa experienta ca s-a certat cu mai multi si gata,de acuma nu ma mai cert aiurea ca nu are rost si imi si pierd timpul degeaba

jhonyqz a spus:
el are mai multa experienta ca s-a certat cu mai multi si gata,de acuma nu ma mai cert aiurea ca nu are rost si imi si pierd timpul degeaba
Ce rost isi au cuvintele?Nu mai bine v`ati "certa" intr`o partida!?

De acord,iar daca doreste ii dau si ceva avans 4,5 cate vrea.Dar sa stranga bani de pariu nu de la el ,de la domnul Florin,de la domnul avocat din Timișoara ca el momentan n-are de unde ca este elev.

Back
Sus