Eforie Nord- Vila OZON : cazare si locatie antrenament-masa ittf

O vizita banala in Eforie Nord s-a transformat intr-o experienta extraordinar de frumoasa ,datorita lui George ca ne-a oferit ocazia de a juca cu un profesionist.A fost o adevarata placere sa jucam si sa primim sfaturi.Sper sa ne revedem si la anu' George!(multumesc de suvenir)

Tin sa le multumesc pentru vizita si jocuri, colegilor din Amatur care au (re)venit in luna iunie la Eforie Nord : Sabau Claudiu-Bistrita*, Danila Eugeniu-Bucuresti, Sabau Aurel-Tarnaveni, Maxim Gabriel-Bacau si Eusebiu Lovin-Moinesti.
A fost o mare placere sa va am parteneri de tenis !
* dl. Sabau Claudiu a fost in premiera. Ceilalti colegi erau pentru a 3-4-a sau a 7-a oara! (Eusebiu)... 😉🏓

Ultima editare:
Buna ziua.Nu am avut onoarea de a va cunoste personal.Care sunt conditiile de participare la un sejur in Eforie Nord....suna a tentatie maxima.Multumesc.

Buna dimineata, dle Cornel !

M-as bucura sa va am oaspete!

”Conditii de participare” :

- sa tineti cat de cat mingea pe masa :)
- sa nu fiti ranchiunos sau exaltat cand pierdeti sau castigati :)
- sa jucati cu o paleta soft chiar daca sunteti fan ”materiale” :)

- sa acceptati ca Vila Ozon nu are media 10 la notele recenziilor pe platformele de promovare (9,8 pe Booking, 9,8 pe Travelminit si 10 pe Turistinfo) 😉

Detalii rezervare: 0722 317 974

Ultima editare:
Buna dimineata, dle Cornel !

M-as bucura sa va am oaspete!

”Conditii de participare” :

- sa tineti cat de cat mingea pe masa :)
- sa nu fiti ranchiunos sau exaltat cand pierdeti sau castigati :)
- sa jucati cu o paleta soft chiar daca sunteti fan ”materiale” :)

- sa acceptati ca Vila Ozon nu are media 10 la notele recenziilor pe platformele de promovare (9,8 pe Booking, 9,8 pe Travelminit si 10 pe Turistinfo) 😉

Detalii rezervare: 0722 317 974

Multumesc pentru raspunsul minunat.......din pacate eu joc de "fro"50 de ani cu anti power.Asta nu inseamna ca nu pot sa joc soft-soft,dar nu am o asemenea paleta.😪Va voi contacta telefonic.O seara minunata.

Back
Sus