Eforie Nord- Vila OZON : cazare si locatie antrenament-masa ittf

Vila OZON ofera conditii excelente de cazare! Daca mergeti in zona e pacat sa nu va cazati acolo, iar daca doriti sa jucati si un tenis de masă cu George ar fi bine sa fiti bine antrenati!
Asa ca pe langa prosoapele de plaja sa va luati si paleta. :)
Relaxare placuta!

In perioada 1-8 iulie se desfasoara un turneu de sah in sala de tenis, asa ca spunem stop la pariuri si trecem la antrenamentele fizice pe plaja, in apa si pe terase! ;)
Din 9.7 putem juca!...

Da.Problema asta cu șahul disputat în această locație este una cronica,adică s-a disputat și în anii anteriori. Propun prelungirea sejurului tuturor amatorilor acestui sport începând cu data de 23 Iulie 2016.Eu personal va aștept la masa de joc,înconjurați din belșug de multe beri. Doar jucam meciuri amicale și numai berile sunt dătătoare de viață și revigorare.

adica nu avem unde sa jucam?

Avem posibilitatea de a juca la Tekirghiol pe o masa hobby sau la C-ta... dar, d-le Gelu, credeam ca vii la mare doar pentru relaxare !... insa ma bucur sa aflu ca esti dornic si de tenis!
Asta e *buba* la sala de la Acapulco... jucam gratuit, in conditii decente de spatiu, 50 saptamani pe an, insa doua saptamani ne inchiriaza sahistii (sa faca si proprietarul un ban alea doua saptamani, ca tot ii consumam noi curentul restul anului) :)

Sâmbăta 09.07 de dimineață se poate juca? Eu sunt in Eforie Nord si plec sâmbătă dupămasă.

Trimis de pe al meu LT26i folosind Tapatalk

Dar in altă parte nu se poate închiria masă de tenis în Eforie,cat timp e ocupat cu șah-ul joi sau vineri?

Maine s-ar putea sa plece cei de la șah. Aflam dimineață!

Dar in altă parte nu se poate închiria masă de tenis în Eforie,cat timp e ocupat cu șah-ul joi sau vineri?

E foarte simplu,Florine,"inchiriati" masa(din curtea) lui George de la Ozon si faceti "invingatorul" la masa......gazda buna (cum il cunosc eu),George nu va contesta nici "materialele" interzise...si nici prelungirile impuse de "Sultan" sau "Dulgher"!!!!!Have fun,Guys!

D-nul Csaba de pe 15 am eu grija de ei, înlocuim paletele pe masa din curte cu sticlele de bereeee si învingătorul rămâne la masa pana la moarte:)))

De ieri s-a dat drumul la tenis!
Am facut deja doua sesiuni...ieri seara cu GeluBv si Mitzi, azi cu Mircea Neagu, GeluBv si Ionut (Noni)-Galați. A fost o placere sa joc cu fiecare dintre ei !!
D-le Manitiu, din pacate maine dimineata sunt prin Constanța cu treaba... abia dupa-amiaza ajung. Va astept cu drag cu proxima ocazie!

M?ine si sâmbătă aveți iarbă de cosit oricand doriți. George, abia astept sa văd dacă ți-a mai crescut părul.

A fost odata ca-n povesti!Asa ar trebui sa fie titlul acestei povesti.
Cand scriam cu diverse ocazii ca imi place aceasta comunitate a pasionatilor de tenis de masă nu stiam ca drumul ma va duce departe ,pe litoralul Marii Negre la Eforie Nord.
Acolo la Vila Ozon ,am intalnit si indragit un alt "Nebun frumos" al tenisului de masa Amaturistic.Acesta este George Lica,gazda primitoare ce iti pune la dispozitie "casa ta de la mare".
Si am avut de toate!Vila Ozon este pe departe locatia pe care trebuie sa o alegi.Este aflata intr-o zona linistita,camere spatioase,CURATENIE!!!,aer conditionat,totul catalogat de mine la 5 margarete,zambile,ce vreti voi.Soarele ,plaja de trei ori mai mare(lata)de ce stiam noi,apa limpede ne-au facut un concediu de neuitat!
Si colac peste pupaza,zilnic am jucat tenis intr-o companie selecta:Geo,Petre,Sandu,Calin si inca cineva care ne-a rupt fasul!Cred ca din cauza berii!!!
Iti multumesc prietene pentru clipele petrecute la Vila Ozon!!!
Ca sa nu existe dubii,pentru anul viitor rezerv o camera de pe acum!!!
Cu stima si respect,
Alex Mureșanu

Multumesc frumos, Alex !... si tu esti un om tare fain, cu care mi-a facut mare placere sa joc si sa ma intind la povesti pe terasa pana dupa miezul noptii !
Sa ne revedem sanatosi la anul !

-------------------------------------------------------------------------

Nomak, Noro... va astept cu drag la miscare !

Si eu tin sa ii multumesc lui George pt ca si-a facut timp si pt mine la un antrenament.
Alex, a fost o placere sa ma intanlesc cu prietenii din Sibiu.

Back
Sus