Eforie Nord

LEVARU

senior
Scor reacție
2
Vârstă
48
Locație
București
salutare sunt LEVARU din BUCURESTI si sunt in cautarea unuiu partener de joc .cine e interesat sa sune la tel:0762144425..
Domnul Lica va astept sa va luati revansa.
Stau la mare pana pe data de 17-08
Va astept... :D 8) 8)

Cred ca George este pe mare ca nu mai este activ de ceva vreme!

Salut Levarule! si distractie placuta la mare dar......stai linistit ca n-am la ce sa-mi iau revansa deoarece n-ai sa ma bati in viatza asta........poate in viitoarea daca te mai antreneaza nitzelus Fodoran........ :D :D :D

George, asa cum v-a spus Visco, e putin plecat pe mare, deci nu are cum sa ofere revansa nimanui momentan, eventual poate unei sirene care sa-l provoace din larg.Cred ca legat de nick-ul lui s-a creat o confuzie.Cine este la mare si vrea sa joace are numarul lui Aurel Fratea(vezi pe aceeasi pagina de topic "caut partener Cta".Va doresc in continuare o vara asa cum a fost pana acum la noi si cred ca va ramane! 8)

lica a spus:
Salut Levarule! si distractie placuta la mare dar......stai linistit ca n-am la ce sa-mi iau revansa deoarece n-ai sa ma bati in viatza asta........poate in viitoarea daca te mai antreneaza nitzelus Fodoran........ :D :D :D

:D :)

Da, este o confuzie. Lica George este din Constanța, vaporean. Pe celalalt Lica...nu-l cunoastem 8) .

caut partener de tenis la mare(eforie nord.........)

caut partener de tenis la mare(eforie nord.........)

VISCO a spus:
Da, este o confuzie. Lica George este din Constanța, vaporean. Pe celalalt Lica...nu-l cunoastem 8) .

Acum 3 zile cand am vorbit George (Lica) era in Groenlanda.

Oooo! Si-a ales bine, sa scape de caldurile astea :lol: .

de pe 25 aug sunt la mare...poate ne intalnim sau daca nu pe 30 la turneu:d

Mii de multumiri Domnului AUREL FRATEA pentru ospitalitatea de care a dat dovada acordandu-mi din timpul sau pentru a ne antrena si nu numai , ba chiar ma dus cu masina personala la sala din CONSTANTA (de tenis).
Inca o data consantenii au dat dovada de mare ospitalitate . 8) :D 8)

Re: Eforie Nord

chirila a spus:
in Eforie Nord se joaca undeva tenis de masă
desi topicul e inceput in 2008, eu tocmai m-am intors din Eforie Nord unde am jucat chiar cu George Lica...e stabilit acolo...nu ne mai vazusem de mult...de jucat am jucat intr-o vila unde cunostea el pe cineva, dar din pacate pe o masa Active...a fost mai mult un prilej de a ne mai sta de vorba...conditii profi nu cred ca vei gasi

Back
Sus