Sincer să fiu, de la un feedback puțin negativ, cu care se pare că nu suntem obișnuiți în România, la un limbaj cam abject cu referiri la persoane, la care suntem obișnuiți, e mare distanță așa că cei care folosesc acest limbaj ar trebui ei suspendați din forum și competitii si nu cei care încearcă să âmbunătățească activitatea turneelor. Citind felul în care e percepută critica, mă face să mă simt ca înainte de ‘90, când marii lideri făceau ce vroiau pe moșia lor, pentru ca ei erau “corecti si perfecti”, iar orice critică era o blasfemie.
Sincer să fiu nu am nimic de câștigat nici de pierdut din această dispută, dar nu m-am putut abține să nu imi exprim dezamăgirea legată de modul în care o mică problemă devine una majora pentru unii.
Domnule Rosu, am apreciat sincer implicarea dumneavoastra in desfasurarea acestui turneu, chiar daca o problema de sanatate v-a facut sa va retrageti si sa fiti penalizat cu 3 puncte, si v-am vazut arbitrand cateva partide, si pentru asta va multumesc personal, dar sincer nu vad unde faceti referire la un limbaj abject cu referire la persoane, nu vad unde sunt cei care vor sa imbunatateasca activitatea turneelor, iar aceasta problema mica pe care nu o vedeti ca o problema majora, ati percepe altfel daca ati fi organizat cateva zeci sau poate sute de turnee si v-ati da silinta sa faceti ceva pentru imbunatatirea lor.
Nu vreau sa continui polemica cu dumneavoastra pe aceasta tema, si nici cu Bogy, care la fel trateaza aceasta problema personal direct despre Emi si atat, dar vreau sa fac o mica divagatie poate veti intelege esenta acestor discutii.
In decursul anilor am incercat,si asta impreuna cu mai multi din cei implicati in acest fenomen,tenisul de masa, sa imbunatatim conditile de desfasurare a turneelor, si se poate vedea pe parcursul anilor la toate intentiile si la toate inovatiile si testele in aceasta directie, si eu am fost uni din promotorii multor incercarii, unele reusite si implementate ,altele neimplementate.In toti acesti ani am comparat fel si fel de turnee, si am incercat prin similitudine sa vedem de ce unele au o desfasurare mai lunga,mai scurta, mai cursiva, mai deficitara etc., si astfel sa contracaram anumite fenomene, si anumiti factori care duc la impiedicarea desfasurarii in bune conditiuni a turneelor.Fiecare turneu are particularitatiile lui, dar in ceea ce priveste acest turneu, ingrijorarea mea a fost de gestionarea unui numar foarte mare de meciuri si jucatori pe o perioada de timp determinata ,relativ scurta 9.45-19.45 (10 ore) timpul aproximativ calculat pt acest eveniment ,care includea si servirea unei mese calde,respectiv gulasul si de aproximativ 700 de partide.De aceea eu nu m-am miscat de la masa organizatorului si din sala,doar cu 2 exceptii, una cand am mers la toaleta si am intrat si la stand sa vad cum merge, aprox 2 min si cand am mancat undeva pe la ora 18.00 un polonic din ceea ce mai ramasese dintru-un ceaun de 100 si ceva de litri, si de cateva ori cand mi-am schimbat pansamentul de la proaspata operatie la care am fost supus.Deci nu cred ca din cei aproape 200 de participanti, mentionez ca Bogy si Rosu adrian nu sunt participanti, ma poate acuza de lipsa de atentie, de implicare, si orice altceva care duce la buna desfasurare a turneului.Orice nepasare si lipsa de implicare duce la intarzierea partidelor cu cel putin 2-3 minute , ceea ce rezulta 700 x 3 =2100 minute aprox 35 de ore defalcate pe 25 de mese ,deci o intarziere de 1,5-2 ore ,adica terminarea la 22.00 a competitiei.De aici ingrijorarea mea si bineinteles si incarcarea mea cu acele persoane care au facut posibil sa impiedice buna desfasurare si cursivitatea turneului si umplerea paharului cu incidentul de la finalul partidei finalei de la avansati.Am mentionat ,din pacate domnul Neag s-a aflat intr-o postura nepriviligeata in acel moment si cu acel comentariu care a dus la decizia luata.Nu cred ca il impiedica sa participe la turneele organizate de Bogy si de alti organizatori din zona, si poate lua exemplu domnului Jurescu care si dansul a fost suspendat de mine la turneele mele o perioada destul de lunga, si acum participa cu placere,cred eu, la mai toate evenimentele organizate de mine si totul este super ok,chiar fiind pe o lista de wild card la turneul de la Victoria.
P.S. Sunt barbat si accept feedback-ul lui Neag si al tuturor, oricare ar fi el, si il voi trata ca atare.ACTIUNEA i-a atras suspendarea si nicidecum feedback-ul.
Cu stima acelasi EMI.