Nea Titi te rog sa termini cu diversiunile, cel putin la turneele mele, si oricum matale cel putin o vreme pana te linistesti nu vei fi primit la turneele mele, pt comportamentul de la turneele precedente.
Sa o luam sistematic.
1.Nu sunt sute de km intre Deva si Dumbravita ,ci doar o suta (e la singular ca e una) si cinci zeci si cinci asa cum zice google maps.Deci sutele de km sunt folosite ca metoda diversionista.
2.4,5 meciuri joaca o treime din jucatorii Amatur la majoritatea sistemelor folosite,cu grupe sau fara grupe superioare.Deci nu este turneul meu o exceptie.
3.Daca vrei sa explici cuiva ca la acest turneu sunt mai putine meciuri decat la altul,poti sa detailezi sistemele de joc si o sa vezi ca sunt diferente doar pentru cei calificati din inferioare, care pot avea in functie de sistem inca o treima 7-8 jocuri si la mine vor avea 6 jocuri si pt cealalta treime 8-9-10-11-12 vor avea 7-8-9-10 jocuri, deci unde e pierderea, cele 1-2 jocuri care presupun ca iti aducea satisfactie maxima.
Hai sa o lasam asa si pentru la anul ,La Anu si La Multi Ani, Nea Titi.Sa traiesti mult si bine si daca se poate Multa Sanatate.