Se retrage Dan Daniel de la elite.
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Am o ultima interventie si cu asta inchei . Eu inteleg ce spuneti dv domnule Dan si sunt de acord pana la un punct : acest lucru ar fi corect , doar daca aceste discutii si polemici nu ar fi generate de insusi organizator. Dar in momentul in care tu generezi astfel de discutii si dupa aia nu esti multumit de comentariile care apar , sa ma ierte dumnezeu , atunci problema e la tine si nu la cei care vin sa comenteze spusele tale . E simplu ca ,,buna ziua " , daca tie ti-o ia gura pe dinainte (un organizator n-ar trebui sa fie impulsiv si recalcitrant , ar trebui sa aiba putin tact , nu sa dai in stanga si dreapta , ca e turneul meu) , solutia nu este de a muta comentariile generate de tine si care nu-ti mai convin , in zona FIGHT (asta e ca si cum le-ai sterge , ce dumnezeu) si asta nu e corect. TU ca organizator , nu trebuie sa astepti numai laude , iar daca nu , sa dai in cap - atata tot .
Nu ii buna razbunarea....Si eu cate vroiam sa imi iau revansa ,numai pentru asta m-am antrenat.
Se inscrie la incepatori Hidisan Ioan Lucian din Campia Turzii.(jucator nou).Multumesc
Trimis de pe al meu LG-M160 folosind Tapatalk
Stabilesc eu. Este tatal lui Hidisan Lucian Razvan acel jucator cu 34 MP.Hidisan Ioan are 51 de ani si are un singur concurs la Turda.Multumesc de intelegere
Trimis de pe al meu LG-M160 folosind Tapatalk