D
dantim
Guest
E o greseala gramaticala care cred eu ca e un subiect care se foloseste doar atunci cand neputinta si proasta crestere si impotenta unora de a trata un subiect direct si cu raspundere.
Vorbesc destul de bine romaneste si nu am avut probleme nici unde din cauza unor greseli minore pe care le face aproape toti din mai multe influente si motive, dar lipsa celor 7 ani de acasa si proasta crestere si teribilismul de care ai dat tu dovada nu se trec cu vederea.
"As avea rugamintea" unor forumisti si participanti sa aprecieze daca comportamentul acestui participant este ok.Am pus la dispozitie o cutie cu mingi Joola Flash din care cu o zi inainte au jucat Finala Superligii Romaniei la tenis de masă si Domnul
Deak Valentin venea la masa juriului si nu avea altceva de facut decat sa invarta si sa testeze rotunjimea mingilor .
Si bineinteles cand vezi ca un participant care insista sa joace la o categorie unde nu isi are locul si nu are nici o sansa de castig si testeaza mingile mai ceva decat campuonul mondial ,normal ca mi-am permis sa fac ironia si sa.ii zic ca aceste mingi sunt rotunde sau patrate si pentru el si pt adversar.
Zi sa vina la București sau in zona sa vada cu ce jucam noi