Spatiul de joc v-a fi oricum mai generos decat la TOATE turneele amatur din cate stiu eu,NU am vazut niciodata vreo sala Nastase cu Turneu A pe 9 mese.

.
DOLEANTELE MULTORA reprezinta cateodata imposibilul ,dar noi tindem sa satisfacem cat mai multe.
Sa incepem turneul pe la 11-12 ,sa jucam 8-9 meciuri,in spatiu de CAMPIONAT MONDIAL,cu cel putin 1000 lucs pe masa la 21 de grade in umiditate relativa de 50-60%,si daca se poate sa servim masa calda pe la 13.00-13.30 si cel putin 200 de participanti sa putem socializa cu cat mai multi,si daca se poate in timpul turneului sa vorbim prin semne si sa trimitem cate o invitatie celor care intarzie la masa de joc de cele mai multe ori intentionat ,sau din indiferenta.
La ora actuala am o experienta destul de mare in ceea ce priveste organizarea unui turneu amatur cap -coada,de la anunt,pregatire,planificare ,bugetare,logistica,desfasurare,coordonare ,etc pana la curatenia finala ,si nu cred si nici nu stiu sa mi -se fi reprosat vreodata ceva din aceste aspecte,ci doar inversunarea mea ,cateodata exagerata ,de a functiona totul bine si a multumi cat mai multa lume,si acestea cateodata la o tonalitatea mai ridicata (de multe ori necesara) care pe uni ii deranjeaza,si sau inversunarea mea de a nu tolera ,si de a lua masuri impotriva celor care demonstreaza un caracter nesportiv.
Tin sa anunt ca la acest turneu ORICARE participant da semne de nesportivitate v-a fi eliminat din sala,si v-a incalca una din reglementarile punctului 6.5 din REGULAMENTUL AMATUR.
6.5. Disciplina;
Jucătorii de tenis de masă vor evita comportări care ar putea avea un caracter nesportiv, ar jigni participanții sau ar dăuna imaginii sportului:
- expresii grosolane;
- distrugerea cu bună intenție a mingii;
- distrugerea cu bună intenție a mesei;
- aruncarea mingii;
- aruncarea paletei;
- lovirea mesei sau mantinelei cu palma, paleta sau piciorul;
- schimbarea paletei în timpul meciului;
- completarea cu lucruri care nu-i aparțin;
- părăsirea sălii în momentul în care ar trebui să dispute un meci;
- prelungirea fără motiv a timpului destinat încălzirii;
Jucătorii de tenis de masă au dreptul:
- la 2 minute de pauză între seturi;
- să folosească prosopul la fiecare 6 puncte jucate;
- să ceară time-out cu o durată de un minut, o singură dată pe meci.
Organizatorul are dreptul să avertizeze, iar la recidivă să elimine din concurs jucătorii care nu respectă regulamentul. Orice eliminare din concurs va fi luată în discuție de către Comitetul Director care poate să avertizeze sau să suspende jucătorul pe o perioadă de 3 luni. Organizatorul are dreptul să refuze participarea la turneu a jucătorilor care au creat conflicte vechi sau au absențe nemotivate.
Aproape la toate turneele din ultima vreme am studiat filmarile de pe intreg parcursul turnului
de la cap coada si indentificat majoritatea celor ce savarsesc acte incalificabile de sportiv,sau om,de la furtul paletelor ,caz Mangalia,la disparitia fetelor,caz turneu final,la intarzieri la masa de joc dupa ce asteapta sa se termina jocul anterior si dupa aceea parasirea sali pe motiv de o tigara pt emotii,la toaleta ,la o gura de aer,cazuri nenumarate si repetate,la disparitia mingilor de joc FOARTE MULTE CAZURI,dar am sa pregatesc un topic special unde voi posta toate aceste aspecte filmate cu care am fost inclusiv la Politie si din cauza neomolagarii filmarilor nu sunt luate in considerare de nici o instanta.Tin sa mentionez ca actul de furt este o infractiune oriunde s-ar afla ea si inclusiv in SPIRITUL AMATUR.
ROG INSISTENT PERSOANELE CARE STITI CA ATI INCALCAT DE MAI MULTE ORI PUNCTELE DIN PARAGRAFUL DISCIPLINA 6.5 SA EVITATI INCONTINUARE PARTICIPAREA LA TURNEELE MARCA EMI-TT ORIUNDE S_AR AFLA ELE:
ACELASI EMI