Nu exista mingi de exterior sau de interior,iar pentru jocul afara unde va deranjeaza adierea vantului v-a recomand mingiile vechi de 38 mm care sunt mai mici si mai grele,daca mai gasiti pe undeva.Exista mingi mai grele sau mingi pt jocul in aer liber? Daca da aveti?
- - - Actualizat - - -
Exista mingi mai grele sau mingi pt jocul in aer liber? Daca da aveti?
Azi o sa fiu in Victoria,poate reusim sa ne vedem spre seara la sala in cazul in care esti acasa.
Grosime max(2.1mm) sunt la promotie cu 40 lei,dar pe comanda putem aduce si alte grosimi la pretul de 70 lei buc.Puteti comanda direct online de pe seit-ul www.mesedetenis.ro , sau imi da-ti adresa si va trimt eu 2 buc.Nea EMI, vrem si noi sa stim grosimea la fata joola smart. Am dori doua fete, una rosie si una neagra. Mult succes in continuare. Cu stima fratii Gavrilovici.
***Din pasiunie, prin implicare, devotament, consecventa si dragoste pentru acest sport si pentru practicantii acestuia, de la copii la adulti, de la amatori la profesionisti, asa a stiut ?EMI? sa construiasca, sa dezvolte si sa puna umarul in dezvoltarea tenisului de masa din Romania... si si-a facut prieteni si a inceput sa fie apreciat, sprijinit si solicitat?asa a inceputul totul? si va continua?.
Iar pentru a veni in intampinarea nevoilor corecte ale jucatorilor de tenis de masă, ?EMI? si-a propus si a dus spre realizare proiectul EMI-TT. EMI-TT comercializeaza prin magaziunul online www.mesedetenis.ro (lansare 16.06.2014, ora 16 !) peste 300 de produse si accesorii de tenis de masă, atat pentru hobby cat si pentru cei experimentati. Proiectul are ca tinta principala sprijinirea cluburilor si asociatiilor de tenis de masă din Romania. In acest scop le-am pregatit un program special care va aduce beneficii pe termen lung, de ambele parti. Proiectul ?EMI TT? se implica si in organizarea, la nivel national, de tabere, turnee si competitii de tenis de masă.
Care este stilul tau?
EMI-TT, un proiect pentru campioni si pentru cei care vor sa devina campioni !***
La Aria Sport TDM Sibiu in curand o sa aveti o gama de palete de test (defensive,allround,ofensive) pe care le puteti testa .
Am testat ieri seara la Sibiu un set-up nou:
Blade-Joola Spirit
Bh-Joola Rhyzm
Fh-Joola Maxxx
In secunda doi m-am indragostit de paleta si n-am mai lasat-o din mana asa ca am jucat tot turneul-antrenament cu ea si sunt foarte multumit de cum se "muleaza" pe mana mea!
Emi,fa-mi te rog pretul ca nu ti-o mai dau inapoi,am si luat-o cu mine acasa!!!!
Un proiect maret, mult asteptat, pe care amaturistii blajeni il sprijina cu toata increderea. Cat despre OMUL EMI,... toata stima !
Astazi imi este un pic mai dificilspuneti-mi va rog dimensiuni pt joola chen junior. multumesc.