EU PE YOUTUBE

Re: EU PE YOUTUBE

FlorinBN a spus:
Cel'lalt e Liciu? O mai invatat ceva sau numa' se preface? :)
Se stie Liciu bine de tot, kiar azi am dat cu el un meci de zile mari :)

jhonyqz a spus:
dv cine sunteti poate ca va recunosc daca imi spunetzi , daca ne-am inatalnit poate va cunosc
si sa isi dezvaluie identitatea secreta???
Pfff... au ajuns toti super-eroii sa se dea in vileag :mrgreen: :mrgreen:

marqq a spus:
si sa isi dezvaluie identitatea secreta???
Pfff... au ajuns toti super-eroii sa se dea in vileag :mrgreen: :mrgreen:
Detectez o umbra de sarcasm nepotrivita cu semnatura dvs. Se pare ca si altora le place sa se dea supersensibili dar au de fapt o personalitate indoielnica dupa limbaj si comportament.
Sau poate suntem artisti "suparati" pe neintelegatorii din jurul nostru?! :lol:
Deh , zicala cu : "afara e vopsit gardul si inauntru-i leopardul" nu e de ici de colea :idea:

Nu stiu cine/ce va da calificarea sa faceti analogii intre presupuse caracteristici ale discursul meu, si starile de spirit pe care le scot in evidenta prin multa munca. Cat despre supersensibilitate, in fata unor super eroi poate ca ea este evidenta :). In fata oamenilor normali nu o afirm, nu o arat si nu o doresc pentru ca nu exista, si ma simt foarte bine in basketii mei!
Nu stiu cine sunteti dumneavoastra, sau pe cine sunteti dumneavoastra si amicii dumneavoastra suparati, si nici nu cred ca sunt foarte intersat sa aflu. Daca va considerati artisti suparati, va doresc sa va treaca repede supararea, si sa reveniti la dispozitii mai voioase si mai tolerante cu muritorii de rând. :)
Cat despre zicala mentionata de dumneavoastra, niciodata nu am gasit nici o logica intre culoarea gardului si existenta unui animal de prada in spatele lui. Mi se pare cel mai ilogic proverb din folclorul recent. Va urez sa nu-l mai folositi niciodata, pentru ca nu denota decat incapacitatea dumneavoastra de a intui/observa proximitatea leopardul fiind absorbit de b?rnele lucitoare :)
Voie buna!
P.S. SARC?SM, sarcasme, s.n. 1. Ironie aspr?, ustur?toare; batjocur? necru??toare. 2. Vorb?, fraz?, expresie sarcastic?. ? Din fr. sarcasme, lat. sarcasmus.
Sursa: DEX '98

Nu credeti ca discursul meu se incadreaza mai mult la sectiunea
GL?M? ~e s.f. 1. Vorb? sau fapt? hazlie, care provoac? râsul. ? în ~ f?r? inten?ii rele. F?r? ~ în mod serios. A l?sa ~a la o parte a lua lucrurile în serios. A se întrece cu ~a a-?i permite prea mult. A nu-i arde de ~ a fi sup?rat. Nu-i de ~! e lucru serios. [G.-D. glumei] /<sl. glumu, bulg. gluma (Sursa: NODEX) ?

jhonyqz a spus:
dv cine sunteti poate ca va recunosc daca imi spunetzi , daca ne-am inatalnit poate va cunosc
Sigur ma recunosti,pot spune ca ma inteleg bine si cu Piri.La Dumbravita stateam pe langa el intr-un tricou albastru.Anul trecut am jucat chiar un meci impreuna la liceul unde joci si tu la un miniturneu de 1 decembrie ,parca.Pot spune ca ai progresat mult intr-un an.Mult succes in continuare.
PS.
Identitatea mea nu e nici un secret,nu sunt chiar asa de valoros :wink:

marqq a spus:
Nu stiu cine/ce va da calificarea sa faceti analogii intre presupuse caracteristici ale discursul meu, si starile de spirit pe care le scot in evidenta prin multa munca.
Exact ceea ce ziceam : discursul denota un om diferit de cel ce face acea munca . Deci "in afara e vopsit gardul - inauntru leopardul"
marqq a spus:
Nu stiu cine sunteti dumneavoastra, sau pe cine sunteti dumneavoastra si amicii dumneavoastra suparati, si nici nu cred ca sunt foarte intersat sa aflu. Daca va considerati artisti suparati, va doresc sa va treaca repede supararea, si sa reveniti la dispozitii mai voioase si mai tolerante cu muritorii de rând. :)
Artistul suparat erai kiar d-ta, daca nu te-ai prins :lol: Mi-am permis sa folosesc persoana intai , asa la ironie.
marqq a spus:
Nu credeti ca discursul meu se incadreaza mai mult la sectiunea
GL?M? ~e s.f. 1. Vorb? sau fapt? hazlie, care provoac? râsul. ? în ~ f?r? inten?ii rele. F?r? ~ în mod serios. A l?sa ~a la o parte a lua lucrurile în serios. A se întrece cu ~a a-?i permite prea mult. A nu-i arde de ~ a fi sup?rat. Nu-i de ~! e lucru serios. [G.-D. glumei] /<sl. glumu, bulg. gluma (Sursa: NODEX) ?
Nope , si inca , in plus, pari genul care dupa ce face o boacana incearca sa dreaga busuiocul. Grow up kiddo !

Bineinteles. Aveti dreptate.
Considerati ca lemnul gardului tocmai a cedat sub gretatea si ascutimea mintii dumneavoastra, conform unei alte zicale romanesti.

vali a spus:
Cipi a spus:
Vrem si un clip cu Vali ,se poate? Vine la turneul de la Timișoara?
Sper sa vina , numa ca la el tot timpul intervine ceva asa ca nu promite nimik :lol:
Cipi, eu zic ca cel mai bine ar fi sa-i faci o vizita la locul de munca (si de joaca ) care este la doi pasi de tine. :D

domnu' marqq,nu imi place cum vorbiti cu colegul nostru vali, va rog sa va schimbati atitudinea,daca avetzi timp va invitam la timisoara sa jucam un pic de tenis de masă, akuma in 7 noiembrie i un turneu daca vretzi sa venitzi

vrajitor danut a spus:
vali a spus:
Cipi a spus:
Vrem si un clip cu Vali ,se poate? Vine la turneul de la Timișoara?
Sper sa vina , numa ca la el tot timpul intervine ceva asa ca nu promite nimik :lol:
Cipi, eu zic ca cel mai bine ar fi sa-i faci o vizita la locul de munca (si de joaca ) care este la doi pasi de tine. :D
No shit !? Pai kiar asa ! :) Oricum imi aranjez ploile in asa fel sa pot mere si la concurs ...

Pai Vali mi-a promis acum ceva timp in urma (1 an),ca o sa dam cateva mingi dar din pacate nu ne-am intalnit.Daca stiam ca mai merge pe la Proiectantul faceam in asa fel sa ma intalnesc cu el ,poate la turneul de la Timișoara o sa am placerea sa il cunosc.

Bogdanelu' mama, trebuie sa recunosc ca ... "dai" bine, ca noi toti sau poate majoritatea de p'aici. In schimb as fi vrut sa te vad la un meci, acolo lucrurile stau altfel. Cat despre locatia unde apari, seamana izbitor cu sala de sport a Colegiului Tehnic de Vest - Timișoara. Ne vedem in 7 noiembrie, asa'i ? :wink: Apropo, am auzit c'ai facut spectacol in Dumbravita. BRAVO!

de ultima oara cand ne-am vazut, am facut antrenamente zilnice cate 4-5 ore pe zi la raris(fostu ciclop)cu jucatori de valoare ignat si multi altii deci si la meci tactici strategii am progresat ne intalnim la amatur si sper ca daca jucam rezultatul sa fie ca anul trecut cand am jucata 8)

Bravo !!! Recunosc ca te invidiez putin. :mrgreen: Poate doar datorita diferentei de varsta. :) Abia astept sa ne vedem la concurs ...

Cipi a spus:
Pai Vali mi-a promis acum ceva timp in urma (1 an),ca o sa dam cateva mingi dar din pacate nu ne-am intalnit.Daca stiam ca mai merge pe la Proiectantul faceam in asa fel sa ma intalnesc cu el ,poate la turneul de la Timișoara o sa am placerea sa il cunosc.
Nu am mai fost la Proiectantu de 1 an si mai bine, is mese naspa acolo.

jhonyqz a spus:
de ultima oara cand ne-am vazut, am facut antrenamente zilnice cate 4-5 ore pe zi la raris(fostu ciclop)cu jucatori de valoare ignat si multi altii deci si la meci tactici strategii am progresat ne intalnim la amatur si sper ca daca jucam rezultatul sa fie ca anul trecut cand am jucata 8)
aha , deci te antrenai zilnic si mie imi turnai basme !!! Las ca te prind io :lol:

ce iti ziceam , akuma ma mai si relaxsez fac de 5 ori pe saptamana antre si de 2 ori asha pariuri daca ma intelegi :lol:

vali a spus:
Cipi a spus:
Nu am mai fost la Proiectantu de 1 an si mai bine, is mese naspa acolo.
Da asa este.Cred ca la Dumbravita la scoala sunt cele mai bune conditii de joc din Timișoara.Cel putin asta e parerea mea.La Industrial 8 is mai bune mesele decat la Proiectantu, dar cam atat.

Sunt mese bune la Eugen - Joola 2000-S :wink:

Back
Sus