AmaTur: Turneu A "Eu si Paleta de Tenis", Aiud - 01.02.2020

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Se inscrie Demeter Attila din Campia Turzii La Hoby

Trimis de pe al meu SM-J330FN folosind Tapatalk

Salut, dacă elite si open dorește sâmbăta, puneți, duminica hobby si avansați, ceivde la hobby poate nu merg la asa de multe concursuri, mersi

Deoarece mai sunt doua saptamani pana la turneul de la Aiud eu zic sa se desfasoare pe doua zile. Sa fie toti multumiti. Eu asa zic sa se anunte pe forum si haideti sa dam drumul la joc. Si cei ce au prins loc si cei de pe lista de asteptare. Multumesc domnul Darlea si Florin Apian......

Trimis de pe al meu LG-M160 folosind Tapatalk

Se vor retrage foarte multi,nu va mai faceți probleme.asa a fost de fiecare dată.au fost concursuri când au fost 20 pe lista de așteptare,apoi dupa retrageri au mai rămas locuri libere...

Sustin si eu turneul pe 2 zile ,însă cei înscris ar trebui să plătească in avans taxa de participare se stie organizatorul pe cati oameni se bazeaza,Si si ca retragerile masive sa nu mai dea peste cap organizatorii!
Eu personal depun m?ine banii in cont pt taxa de participare, daca e sa prind loc!

Dane parca si Deju avrut pe 2 zile si strigai de dimineata ca a mai ramas locuri la hobiiiiiiiiii!!!??? SAU GRESESC??????

Din Târnăveni se înscriu la hobby Manu Claudiu, Prodan Daniel si Kercedi Cătălin.

Dragi prieteni si colegi de data aceasta turneul va rămâne pe o singură zi iar pe viitor turneele vor fi pe două zile, îmi pare rau pt cei care sunt pe listele de așteptare si sper sa pot fi inteles o seara frumoasa tuturor 🤗🤗🤗👍

Dane parca si Deju avrut pe 2 zile si strigai de dimineata ca a mai ramas locuri la hobiiiiiiiiii!!!??? SAU GRESESC??????

nu gresesti asa este dar cu propunerea facuta de mine SI anume ca taxa de turneu sa FIE PLATITA IN AVANS CRED CA SE REGLAU CEI CARE VOR SA PARTICIPE SIGUR SI CEI CARE DOAR SE INSCRIE ,....SI ATUNC IPOTI STI PE CINE TE BAZEZI !
LA URMATORUL TURNEU A LA DEJ TAXA SE VA PLATI IN CONT INAINTE CU O SAPTAMANA ! SA VEDEM CINE PE CINE MAI INSCRIE SI FARA SA STIE !!?
LA AIUD ESTE INCA TIMP DE SCHIMBARI ..

Pop danut si pop dan cristian se retrag....

Corectat la Monu Claudiu din t?rnăveni si l-am botezat manu 😅

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus