Excelent Dar fiecare dintre noi putem sa luam ,masuri de prevenire(lasam imbratisarile ,pupatul,strinsul de mina) ,etc ptentru o data mai tarzie...Pastram distanta de 1 m,si o sa fie bine..Cus stima Birtalan Levente Ps este doar o sugestie
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
In urma solicitarii catre DSP, Nelutu Dirlea a primit confirmarea ca nu sint probleme cu organizarea turneului, avand in vedere numarul de participanti - sub 200.
?mi cer scuze dacă deja s-a precizat pe undeva printre comentarii, dar există posibilitatea de anulare a turneului?
Multe turnee s-au anulat azi.
Există autorizație pentru acest turneu, având în vedere ultimele legi?
Din ce stiu eu, pt astfel de manifestari se por face doar recomandari privind desfasurarea/ anularea lui -probabil ramane la latitudinea organizatorilor. Tinand cont de cum decurg lucrurile, cred ca prudenta ( insotita de dezinfectanti si de constiinta) ar fi binevenita in atare situatie.?mi cer scuze dacă deja s-a precizat pe undeva printre comentarii, dar există posibilitatea de anulare a turneului?
Multe turnee s-au anulat azi.
Există autorizație pentru acest turneu, având în vedere ultimele legi?