AmaTur: Turneu B EWE cup - turneu inaugural - 2-3 martie - Domnesti jud ilfov 2-3 martie

Nica Sebastian - Hobby
Iordan Marius - Avansati
Neacsu Gabriel - Hobby
Ciubar Codrut - Hobby

Ultima editare:
Grumeza Lucian din București la Open. Mulțumesc frumos!

Trimis de pe al meu SM-S911B folosind Tapatalk

Buna seara.Nu cred ca am citit bine:Turneu b 60 de lei?Nu cred ca..................suna a melodiei de la "La familia"
Va invit la sala(fara sa platiti)si veti hotari daca este un pret mare sau mic. Ce nu inteleg...de ce acest pret este mare pt un B dar ar fi ok pt un A sau A+. Zi buna va doresc si va asigur de toata consideratia mea!

Va invit la sala(fara sa platiti)si veti hotari daca este un pret mare sau mic. Ce nu inteleg...de ce acest pret este mare pt un B dar ar fi ok pt un A sau A+. Zi buna va doresc si va asigur de toata consideratia mea!

Cred că este vorba de nr de meciuri pe care le poate juca un participant la acest turneu și mai ales pentru cei care trec de grupele superioare comparativ cu turneele A sau A+ precum și importanța lui în clasamentul Amatur! Dar până la urmă rămâne proverbul :
- Mult și prost sau puțin și bun!

Buna dimineata.Multumesc pentru invitatie dar nu o voi onora.Eu am pus o intrebare nu sa creez un conflict sau preambul.Nu stiu daca intentia a fost despre valoarea de 60 de lei.Atunci cand te duci la o nunta nu te duci gratis sau pe datorie.Pacat doar ca apar tot felul de avocati in sportul asta.UNII CALIFICATI SI IN BAROU,ALTII LA SPORTUL "DAT CU PAREREA"Mult succes in activitate!

Buna dimineata.Multumesc pentru invitatie dar nu o voi onora.Eu am pus o intrebare nu sa creez un conflict sau preambul.Nu stiu daca intentia a fost despre valoarea de 60 de lei.Atunci cand te duci la o nunta nu te duci gratis sau pe datorie.Pacat doar ca apar tot felul de avocati in sportul asta.UNII CALIFICATI SI IN BAROU,ALTII LA SPORTUL "DAT CU PAREREA"Mult succes in activitate![/QU

Aici nu discutam despre faptul ca nu am avea bani, fiindca este vorba de o diferență de numai 10 lei, prețul pe Bucuresti pentru un turneu B intr-o sala consacrată deja și cu condiții foarte bune de joc fiind de max. 50 lei iar în provincie chiar mai puțin, dar la un turneu B vin în marea majoritate jucatori locali, din cei cu care te întâlnești mereu la antrenamente, în turnee Amatur sau prin campionatul Municipal București. Ca sa joci cu ei la vreo sala din București te costa 30-40 lei și joci 6-7 meciuri în doua ore.
La un turneu B pierzi toată ziua pentru acelasi numar de meciuri si nici nu prea contează punctele pe care le câștigi la un astfel de turneu în clasamentul Amatur.
Ce a spus nea Cornel Dumitrescu este in interesul dumneavoastră, părerea mea.

Clubul EWE Ping-Pong s-a deschis la inceputul anului 2024, cu scopul de a oferi iubitorilor de tenis de masa din zona sau in trecere un spatiu placut si modern, din dorinta proprietarilor de a imbina utilul cu placutul. In afara spatiului de joc generos, sala de sport dispune de spatiu de vestiare cu dusuri, o terasa generoasa pentru asteptare si socializare. Sunt posibilitati de a servi o gustare sau bauturi racoritoare, precum si oferte pentru masa de pranz. Spatiul de parcare este amenajat si sigur.
Organizatorii va asteapta cu drag si va invita la distractie, relaxare si joc.​

Back
Sus