Stoicescu Gheorghe
senior
Stoicescu Gheorghe , Iedera-DB , Open . Mulțumesc !
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Va invit la sala(fara sa platiti)si veti hotari daca este un pret mare sau mic. Ce nu inteleg...de ce acest pret este mare pt un B dar ar fi ok pt un A sau A+. Zi buna va doresc si va asigur de toata consideratia mea!Buna seara.Nu cred ca am citit bine:Turneu b 60 de lei?Nu cred ca..................suna a melodiei de la "La familia"
Va invit la sala(fara sa platiti)si veti hotari daca este un pret mare sau mic. Ce nu inteleg...de ce acest pret este mare pt un B dar ar fi ok pt un A sau A+. Zi buna va doresc si va asigur de toata consideratia mea!
Va invit la sala(fara sa platiti)si veti hotari daca este un pret mare sau mic. Ce nu inteleg...de ce acest pret este mare pt un B dar ar fi ok pt un A sau A+. Zi buna va doresc si va asigur de toata consideratia mea!
Buna dimineata.Multumesc pentru invitatie dar nu o voi onora.Eu am pus o intrebare nu sa creez un conflict sau preambul.Nu stiu daca intentia a fost despre valoarea de 60 de lei.Atunci cand te duci la o nunta nu te duci gratis sau pe datorie.Pacat doar ca apar tot felul de avocati in sportul asta.UNII CALIFICATI SI IN BAROU,ALTII LA SPORTUL "DAT CU PAREREA"Mult succes in activitate![/QU