salutare,si eu am incercat ff multe combinatii pana acum,la mine lemnele all+ semirigide mi-au placut cel mai mult,dar la 1,5-3 m de masa imi rupeam mana din umar sa dau peste fileu,jucand cu fete rapide gen vega pro max sau omega asia,pana la urma am ramas la lemne off,off+,si fete cu burete mediu tare gen t05 care are control ff mare,tibhar nimbus care merge excelent pt bh avand cauciucul f subtire,donic blu m2,care seamana cu t05 la caracteristici,donic barracuda-control mare viteza medie,palio blitz,ff bun pt fh,are burete de rakza 7,xiom vega pro dar maxim 2 mm la burete buna pt fh,xiom vega euro f buna pt fh,bh,are viteza mare.o fata cu control deosebit este palio cj 8000,spin ff bun,burete mediu tare si f ieftina,donic coppa x1 gold sau platinum,care nu are topsheet tensor,dar un control ff mare,viteza mediu-tare.din toate lemnele cu care am jucat,cel mai mare control cat si viteza buna are friendship v6 aramid carbon,un lemn semirigid catalogat de fabricant la viteza de off+,dar este numai un off,iar de la bty....lemnele mai scumpe...viscaria-deosebit de echilibrat intre viteza si control,bty keyshot...un -off,cu un feedback deosebit.......