Fabian Akerstrom

leordarares

Coordonator Onorific
Scor reacție
49
Vârstă
39
Locație
București,Reghin
Tanarul suedez era sa dea lovitura la Europene,fiind foarte aproape de a-l invinge pe mai cunoscutul Dimitri Ovtcharov.
Pentru cei care nu stiu,Akerstrom e cel mai bine clasat jucator care folosea (sau foloseste :mrgreen: ) pe rever fete long pips frictionless.
Acum Fabian joaca pe rever cu un Donic Akkadi L2 (uitat cam mult la soare :mrgreen: ).
Din pacate cei de la ittf au uitat insa sa produca si un aparat special de masurat frictiunea fetelor inainte de a le interzice pe cele frictionless. :mrgreen:
http://www.youtube.com/watch?v=j214Uh_HdNE

Re: Fabian Akerstrom

In repetate randuri,Otcharov avea o figura cam nedumerita.Cred ca isi punea in gand aceeasi intrebare care ne-o punem si noi cand jucam contra unui aparator cu long pips:cum p..ma sii sa mai pun paleta?

cata_60 a spus:
In repetate randuri,Otcharov avea o figura cam nedumerita.Cred ca isi punea in gand aceeasi intrebare care ne-o punem si noi cand jucam contra unui aparator cu long pips:cum p..ma sii sa mai pun paleta?
Cred ca ar putea sa-l invete Alex Ciobanu pe Ovtcharov cum se pune paleta in astfel de cazuri. :wink: Fara nicio exagerare!

mircea.garaz a spus:
[quote="cata_60":32mhefw1]In repetate randuri,Otcharov avea o figura cam nedumerita.Cred ca isi punea in gand aceeasi intrebare care ne-o punem si noi cand jucam contra unui aparator cu long pips:cum p..ma sii sa mai pun paleta?
Nu cred ca stie romaneste![/quote:32mhefw1]
As putea fi translator :wink:

Asa ca te rog sa traduci pentru Otchvarov...dar sa fie paruskij daragoe :D :D :D :D

nu mi s-a parut backhand-ul frictionless. oricum a facut mai multe puncte pe forehand dar si ovtchearov parca n-a fost el.

hehehe ! Mersi pt apreciere Rares! Oricum suedezu asta e jucator adevarat! Adica chiar daca as sti eu sa-i returnez inapoi din iarba, am vazut ca are si forehand f bun, deci mai greu :). Oricum filmuletu asta confirma inca o data teoria mea, si anume faptul ca jucatorii PRO sunt mai robotzei asa ...ei fac f bine ce au invatat, fara sa greseasca prea mult, insa cand dau de unu mai "ciudatzel" se acomodeaza greu...Fac pariu ca suedezul asta..bate orice jucator de la noi din superliga lejer :)

eu fac pariu ca nu ,nu cred ca il bate pe cazacu sau chiar daca il bate nu il bate lejer

Ati vazut cu ce viteza intoarce paleta? Pleaca spre lovitura cu negru in FH, ajunge acolo cu rosu, apoi la urmatorul FH da contra sau pune capac cu negru in FH.

Jhony ai dreptate,Cazacu l-a batut la un concurs in Suedia pe Akerstrom;si cu marchis are meci greu Akerstrom dar sanse mai multe are suedezul.

Back
Sus