AmaTur: Turneu A FALTICENI- "Zilele Orasului" ed.XVIII -Sambata 11.07.2026 (5 Cititori)

Buna ziua.
Am primit o sesizare precum ca rezultatele grupei nr.3 de la Elite ar fi fost modificate in mod deliberat, jucatorul Carpovici Boris avand victorie cu 3-0 asupra jucatorului Borcila Alexandru, acesta din urma ocupand prima pozitie in urma modificarii rezultatului. Altfel ar fi fost pe locul 3.
Imi amintesc ca Alexandru a venit la masa de arbitraj si s-a uitat pe foaia cu rezultate fara a face vreo remarca ca ar fi ceva in neregula.
Nu stiu cine a modificat rezultatele dintre Boris si Alexandru dar acest luru este lipsit de fair-play.
Acum nu se mai poate face nimic dar ar fi bine ca cel ce a modificat rezultatele sa vina cu o scuza, indiferent care-ar fi aceea.

Respect.

C160JRV.md.jpg

Buna ziua.
Am primit o sesizare precum ca rezultatele grupei nr.3 de la Elite ar fi fost modificate in mod deliberat, jucatorul Carpovici Boris avand victorie cu 3-0 asupra jucatorului Borcila Alexandru, acesta din urma ocupand prima pozitie in urma modificarii rezultatului. Altfel ar fi fost pe locul 3.
Imi amintesc ca Alexandru a venit la masa de arbitraj si s-a uitat pe foaia cu rezultate fara a face vreo remarca ca ar fi ceva in neregula.
Nu stiu cine a modificat rezultatele dintre Boris si Alexandru dar acest luru este lipsit de fair-play.
Acum nu se mai poate face nimic dar ar fi bine ca cel ce a modificat rezultatele sa vina cu o scuza, indiferent care-ar fi aceea.

Respect.

C160JRV.md.jpg
Bună ziua!

Așa este cum a specificat domul Corneanu Sorin ca am dus foaia cu rezultatele,dar nu am sesizat acest aspect cu privire la modificare.
Nu aveam nici un interes pentru a face acest lucru deoarece eu eram calificat oricum indiferent de situație.
Respect.

Bună ziua! Rog cine a trecut rezultatele din grupa mea sa fie suspendat sau tras la raspundere! Nu imi comvine ca pe munca mea un "pacalitor" sa se bucure de rezultate ce nu i se cuvin! Ca sugestie, chiar ar fi bine sa fie suspendat 1 an pentru a nu se crea precedent si la alte turnee! Cu stima Petrica Buruiana
Postarea a fost unită automat:

1 eate sa te califici de pe locul 3 si 1 de pe locul 1

1 este sa te califici de pe locul 1 si alta este d3 pe locul 3! Plus ca la clasamentul final afecteaza pe toata lumea!

Am inteles ca nu a sesizat ducand foaia dar jucand la elite nu s-a intrebat de ce a luat bay fiind pe locul 3 ?

Borcila si-a atribuit un podium nemeritat, ce nu ar trebui sa i se puncteze!

Nu este ok ca in urma unei fraude, cineva sa creasca in MP si in clasament si mai ales sa ia cupe si medalii!

Ultima editare:

Utilizatori care vizualizează acest subiect

• Back
    Sus