Fan zhendong ALC (4 Cititori)

N-a fost sfat ci mai mult o opinie din experiența personală, care, culmea, coincide cu recomandarea mai multor antrenori. 😉
Nuuu, ca eu nu ma refeream strict la tine. Am spus "noi" adica m-am inclus si pe mine, in aceasta categorie. Tu ai avut doar nenorocul sa dai cu nuca-n perete, alegand taman lemnul cu cele mai putine vibratii, despre care sa spui ca are multe vibratii... Problema, nu este ca noi incepatorii mai gresim, ptr ca toata lumea mai greseste, problema este ca dupa ce ni se atrage atentia ca suntem intr-o eroare, noi spunem ritos: "Eu nu am cum sa ma insel, ptr ca..." In rest, sa avem o zi de sambata binecuvantata, așteptand cu inima curata, umilă, lumina sfanta a invierii.

Nuuu, ca eu nu ma refeream strict la tine. Am spus "noi" adica m-am inclus si pe mine, in aceasta categorie. Tu ai avut doar nenorocul sa dai cu nuca-n perete, alegand taman lemnul cu cele mai putine vibratii, despre care sa spui ca are multe vibratii... Problema, nu este ca noi incepatorii mai gresim, ptr ca toata lumea mai greseste, problema este ca dupa ce ni se atrage atentia ca suntem intr-o eroare, noi spunem ritos: "Eu nu am cum sa ma insel, ptr ca..." In rest, sa avem o zi de sambata binecuvantata, așteptand cu inima curata, umilă, lumina sfanta a invierii.
Încă îmi mențin ceea ce am susținut, și anume că simt mai bine jocul cu Primorac și FZD ZLC decât cu FZD ALC, dar repet, este strict experiența mea proprie și personală, fie ea și subiectivă. Plus că domnul a întrebat de experiența celor care au jucat cu respectivul lemn, nicidecum de cea a antrenorilor sau profesioniștilor.
Toate cele bune și sărbători cu bine, Paște fericit! 🙏

Subiecte similare

Utilizatori care vizualizează acest subiect

• Back
    Sus