codrinpantea
boboc
Buna ziua! Imi puteti sugera va rog o fata de paleta cu un spin cat mai taios pentru un joc de tatonare pe Bh, sant curios de pareri.Viteza nu conteaza in schimb ar fi de preferat sa aibe si un control decent
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Problema e ca astea au burete cam tare, pe rever ar fi de preferat un burete mai moale. Ar merge un H3 cu burete #19, de 36 de grade (mai moale decat buretele neo).Mersi mult pentru recomandari, nu vazusem ca este deja un topic pentru asta, scuzele de riguare.
- - - Actualizat - - -
Ce parere aveti despre DHS Hurricane 3?
- - - Actualizat - - -
Credeti ca DHS-ul este potrivita pentru un joc de tatonare , folosita pe BH dand mingii un efect puternic care pune dificultati adversarului in atac, oare ar fi mai potrivita o gata de la Globe pentru asta , de ex: Globe 999?
Dar nu au spin si in timp il vor limita.De ce nu incerci o iarba sau un sandwich? Asta chiar ar incurca adversarul.
Sunt destule chinezesti bune pt. rever cu care se poate da topspin foarte bine.altfel, orice chinezeasca super lipicioasa de 40 de lei poate "intepa" mingea bine creand dificultati unor adversari incepatori care nu stapanesc tehnica bine, si poate ca nu numai
dar atat
da unele dau topspin foarte bine, arunca sufcient de sus etc
dar nu oricare, cum ai spus si tu
am jucat cu h3 neo pe rever si am mai vazut si skyline tg 2 sau 3 nu mai stiu exact
ele dau topspin dar clasic nu sunt fete de rever
parerea mea este ca pentru rever ar fi mai potrivit ceva cu si cu burete euro jap care sa ajute si la capace, contre mai tari etc
pana sa ajungi sa joci preponderent topspin de rever, muuuuuulti ani....
si atunci nu cu chinezesti de 40 de lei![]()