fața ideala pt. bakhand?

Re: fața ideala pt. bakhand?

Tocmai la asta se lucreaza acum la producerea unui aparat care detecteaza si boosterele.
Acum este o limita ceva de genu 0.5% VOC acceptata si de asta cam toti jucatorii pro folosesc booster,probabil cu noul aparat va fi de 0.2% si deci adio booster

In afara de uleiul de eucalipt, la celelalte boostere nu am auzit sa fie ceva volatil decat in masura care este volatila si apa. Atunci, daca se scade pragul de detectie al diferentei de presiune la 0,2%, nu cumva o sa se interzica si adezivii pe baza de apa? :lol:

Uuuuuuura draguta mea, noi nu suntem normali!!! :lol: :lol: :lol:
Dar daca va spun ca am gasit undeva TG3 skyline negru cu burete albastru de 35* si am comandat si pt dvs. unul , suntem normali? :lol: :lol: :lol:

ar fi frumos daca ai spune 😉

sint de profesie economist dar prin natura functiei lucrez si ma ocup de productia si desfacerea lacurilor nitrocelulozice pt .mobila .aceste lacuri au in compozitie cov-uri sau voc-uri care inseamna "compusi organici volatili",de genul:toluen,acetona,butanol,etc.
de citiva ani s-a luat hotarirea la nivelul CE sa se inlocuiasca pe cit posibil lacurile ,vopselele care au la baza cov-uri.asa s-a ajuns la lacuri ,vopsele si adezivi pe baza de apa care nu au in componenta cov-uri.cov-uri sint volatile, se evapora si afecteaza stratul de ozon[e cam pleonasm].au insa un mare avantaj :sint mai bune .
cele pe baza de apa sint mai greu de folosit iar rasinile folosite sint si ele extrem de poluante[rasinile acrilice].
concluzie ITTF a luat decizia mai mult fortata,voi folositi ce credeti.

Pai este contraindicat la speed glue (si asta spune ceva). Trebuie adeziv pe baza de apa. Sau folii dublu adezive.

VISCO a spus:
Dar daca va spun ca am gasit undeva TG3 skyline negru cu burete albastru de 35* si am comandat si pt dvs. unul , suntem normali? :lol: :lol: :lol:
..cumva prin minune ati comandat mai multe sau asteptam o noua odisee ?..

Nu sunt eu normal dar mai vedem cand o sa scoata astia aparatul si pt boostere.
Pacat ca nu mai am linku cu toate detaliile si cu procentele admise.
Daca observi pe site la donic nu mai e niciun booster si la bty la fel a disparut optimezerul.Astea se mai gasesc pe ici pe colo dar nu o sa mai fie.
Iar fetele de la Bty High tune nu sunt sunt ITTF aproved ,de ce oare? cred ca banuiti
Pe mine nu ma intereseaza acest subiect pt ca cu booster fara booster tot joc si in calificari nu vine nimeni la mine cu ENEZUL,eu vreau sa lipesc cu apa pt ca nu o sa mai fie speed glue si asa de amorul artei ca imi place sa respect regulile jocului.
Si toluenul sare excelent daca e ...dar totusi o sa lipesc cu apa cand nu o sa mai am solutie

victor0987 a spus:
VISCO a spus:
..cumva prin minune ati comandat mai multe sau asteptam o noua odisee ?..
Odiseea poate sa inceapa a doua zi dupa ce le-am primit. Sau daca-mi place si o opresc, pot sa mai comand. Dar daca o vand veti intra la banuieli ca de ce nu-mi place si nu o mai vreti :lol:

Back
Sus