mateidumitru
maestru
daca stie cineva de unde pot sa fac rost de o fata speedy po
cine o fabrica si de unde se poate cumpara ?
mcy, papapa
cine o fabrica si de unde se poate cumpara ?
mcy, papapa
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Din cate stiu se gasesc cam greu,cel putin in Romania.mateidumitru a spus:mcy rares,dar nu stii de unde as putea cumpara asa ceva ?
Chiar asa Rares ? Se vede ca politica romaneasca te influenteaza ceva ...leordarares a spus:E fata cu care joaca de ceva vreme Otilia Basescu.
:lol: Nu-i dau niciun edit ca e prea frumoasa gafa.N-am eu prea mari inclinatii spre politica insa aud prea des numele asta,incat ajung sa scriu prostii.Mii de scuze d-rei Badescu.vali a spus:Chiar asa Rares ? Se vede ca politica romaneasca te influenteaza ceva ...leordarares a spus:E fata cu care joaca de ceva vreme Otilia Basescu.![]()
:lol: :lol: :lol:leordarares a spus::lol: Nu-i dau niciun edit ca e prea frumoasa gafa.N-am eu prea mari inclinatii spre politica insa aud prea des numele asta,incat ajung sa scriu prostii.Mii de scuze d-rei Badescu.vali a spus:Chiar asa Rares ? Se vede ca politica romaneasca te influenteaza ceva ...leordarares a spus:E fata cu care joaca de ceva vreme Otilia Basescu.![]()
eu vreau pe rever o fata cu care sa pot returna serviciile foarte taiate si sa si pot ataca cu ea.sfinxu a spus:De ce vrei musai Speedy PO ? Poate ca si Raystorm-ul e la fel !?
Eu pe al meu l-am gasit intamplator la second hand, am vrut sa testez si sandwich-uri, mi-a placut, si acum a devenit fata cu care joc pe rever.
idemVISCO a spus:Eu am citit si nici nu am observat, fiind ferm convins ca scrie "Badescu".
mai tre si antrenament nu doar fata rezolva totul... de fapt poate doar ajuta putin dar tot antrenamentul e baza ..si cu o fata soft poti returna si cu oricare alta daca inveti... (parerea mea)mateidumitru a spus:eu vreau pe rever o fata cu care sa pot returna serviciile foarte taiate si sa si pot ataca cu ea.sfinxu a spus:De ce vrei musai Speedy PO ? Poate ca si Raystorm-ul e la fel !?
Eu pe al meu l-am gasit intamplator la second hand, am vrut sa testez si sandwich-uri, mi-a placut, si acum a devenit fata cu care joc pe rever.
daca stii o asemenea fata, spune-mi te rog cum se numeste si unde poate fi gasita.
mcy, papapa
729 Friendship 837 OX=iarba !!! www.presports.com 3.6E+transportulmateidumitru a spus:eu vreau pe rever o fata cu care sa pot returna serviciile foarte taiate si sa si pot ataca cu ea.sfinxu a spus:De ce vrei musai Speedy PO ? Poate ca si Raystorm-ul e la fel !?
daca stii o asemenea fata, spune-mi te rog cum se numeste si unde poate fi gasita.
mcy, papapa
Cred ca toate fetele sandwich sunt la fel, te ajuta mai mult la mingii taiate si la block-uri dar pierzi la top spin.mateidumitru a spus:eu vreau pe rever o fata cu care sa pot returna serviciile foarte taiate si sa si pot ataca cu ea.sfinxu a spus:De ce vrei musai Speedy PO ? Poate ca si Raystorm-ul e la fel !?
mcy, papapa