Felicitari si La Multi Ani lui...

DUMITRU BELTECHI (EMI) user : ZOSIM1

La multi ani!

Iti doresc multa sanatate, cat mai multe bucurii,
numai clipe minunate alaturi de familie
si nu in ultimul rand liniste sufleteasca.

In ceea ce priveste activitatea in Amatur
sa ramai mereu alaturi de aceasta miscare,
sa ai puterea, abnegatia si creativitatea sa continui si sa dezvolti ce ai inceput.
Avem intotdeauna nevoie de oameni inimosi si de cuvant ca tine in acest sport frumos.
Ai toata stima si consideratia mea.

"emi"

"emi"

A fost "dragoste" la prima vedere,cand si-a facut aparitia in viata mea in indepartatul ianuarie 2012.Povestile lui despre tenisul de masa,copii,Amatur,Victoria,turnee,tabere.....oh,da,pentru ca la vremea aceea nu puteau fi decat "povesti"in mintea noastra,a multora,povesti de adormit copii,afirmau multi,la cum erau de frumoase,de vizionare,de ...ireale!...cu perseverenta lui dusa pana la extrem,as spune cu incapatanare,dar pozitiva,mie mi-a schimbat decisiv "relatia" cu tenisul de masa,si ca mine sunt cu siguranta multi altii....................
Toate povestile acelea s-au transformat in realitate,se regasesc in cele mai diverse forme din Amaturul de azi,drept pentru care putem afirma,fara teama de a gresi sau de a exagera catusi de putin,ca acest om a schimbat destinul Amaturului!
Filo,Valentin,Katya si ceilalti parinti spirituali ai amaturului vor fi onorati sa-l primeasca in mijlocul lor pe Beltechi Dumitru,alias EMI,si sa-i uram impreuna cu toti amaturistii,La Multi Ani cu bucurie,sanatate,putere de munca si multe multe impliniri!

Pauza dintre cele 2 antrenamente de astazi ,unde 12 copii (incepatori) imi storc toate puterile imi este luminata de aceste urari si aceste ganduri,si pot sa spun ca reprezinta pt mine un cadou de neegalat din partea tuturor ce ma cunosc si ma sprijina in ceea ce fac .

Multumesc din suflet .
Al vostru EMI

La multi ani Emi si multumim pentru tot ce faci pentru tenisul de masa din Romania si nu numai. Multa sanatate si putere ca sa implinesti tot ce iti doresti!

Trimis de pe al meu LG-F310L folosind Tapatalk

La multi ani costin corcoz multa sanatate si sa ti creasca iarba si pe fh

Face parte din galeria selecta a amaturistilor care impun respect,indiferent in ce colt al tarii se afla!
Cu stilui inconfundabil,de aparator pana la extrem combinat cu atacuri surprinzatoare de bh,Costin reuseste sa se impuna,la masa si in afara ei,prin rabdare,calm si o anume stare de spirit demne de un adevarat intelept.Un motiv in plus sa-l abordam la bine si la greu,iar azi sa-i uram din partea tuturor amaturistilor un sincer "La multi ani" cu sanatate si multe impliniri,Costin Corcoz!

Sf. Gheorghe

Sf. Gheorghe

Sfantul Gheorghe este sărbătorit de credincioși în fiecare an, pe 23 aprilie. Această sărbătoare este considerată ca vestind începutul verii pastorale. în tradiția populară, Sfantul Gheorghe este cunoscut și sub numele de S?ngiorz, fiind perceput ca protector al naturii ?nverzite, al vitelor și al oilor.

Urez, tuturor celor ce poarta prenumele Gheorghe, Gica, George, Georgeta, Georgiana si derivatele acestora, multa sanatate, cat mai multe impliniri, bucurii nenumarate, liniste sufleteasca si traditionalul:

La multi ani!

LA MULTI ANI!ii sunt adresati azi ,vesnicului tanarului ierbar,OVIDIU PITAC-BRASOV.La cat mai multi ani sa fii alaturi de noi la masa de tenis si acest sport sa-l practici in continuare la cote inalte.

O urare speciala facuta din tot sufletul unui om special:"Sa-ti ramana iarba "verde" cat mai multe sezoane de-acum inainte,Ovidiu".
"La multi ani"!

......."La multi ani" tuturor amaturistilor care poarta numele Gheorghe!

as dori sa i urez la multi ani si multa sanatate ca sa ne bucure cu prezenta sa multi ani de acum incolo unui om deosebit cu mult bun simt d nului ovidiu pitac!sa ne traiesti 1000 de ani!

LA MULTI ANI!ii sunt adresati azi tanarului organizator de turnee din TECUCI ,domnul OCTAVIAN M.(tavy)(priza tot toc),cu multe bucurii,cu sanatate si la cat mai multe turnee reusite in calitate de organizator.Felicitari pentru multitudinea de ”imi place”adunate cu prilejul ultimului turneu disputat la TECUCI si organizat (printre altii)de tine.

La multi ani, Tavy! Sa-ti ofere viata tot ce doresti, zile frumoase si fericire,
La multi ani sa traiesti !

Back
Sus