Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
LA MULTI ANI!si din partea mea,alaturi de tot ceea ce este mai bine in astfel de imprejurari.Consider ca este nevoie si de o OPOZITIE,zic eu constructiva in diversificarea conditiilor de joc la masa de tenis(nu mai intru in amanunte).Cu bune, cu rele,acest Amatur ne-a unit ca pe o familie giganta,unde trebuie inteles ca nu toti 'copii'pot fi ascultatori unidirectionali.Apoi daca n-am fi noi "prietenii din opozitie",s-ar desfiinta fightul ,care reprezinta sarea si piperul controverselor.Dar in aceste momente aniversale,scot in evidenta partea ta pozitiva si anume implicarea ta trup si suflet in functionarea buna a concursurilor acolo unde esti implicat cu rezultate apreciate de marea majoritate a participantilor.Si sa mai stii ca mai avem ceva in comun si anume cifra 2 ca data comuna aniversala,bineanteles ca difera lunile.Oare ce spun astrele in astfel de situatii?La fel va doresc voua, tuturor membrilor acestei comunitati frumoase AmaTur, fara nicio rezerva, fie acestia "prietenii" mei, dinicescu, prizatok,cornel sau cucurucu (mai era unul da-mi scapa)) ), cu totii impreuna sa traim mult si bine!