Felicitari si La Multi Ani lui...

Sfantul Ioan Botezatorul - model de sfintenie si demnitate umana
Dintre toti sfintii intalniti in calendarul crestin ortodox, Sfantului Ioan Botezatorul ii sunt inchinate cele mai multe zile de praznuire: Nasterea (24 iunie), Taierea capului (29 august) si Soborul Sfantului Ioan Botezatorul (7 ianuarie), Intaia si A doua aflare a capului (24 februarie), A treia aflare a capului (25 mai), precum si Zamislirea (23 septembrie). Acest fapt subliniza, pe de o parte, cinstirea pe care Dumnezeu a daruit-o Sfantului Ioan, Botezatorul Domnului, dar si puterea de har pe care "cel mai mare om nascut din femeie” o are in ajutorul credinciosilor.
La multi ani tuturor celor care poarta prenumele de Ion, Ioan, Ioana, Oana, precum si derivatele acestora. Sa aveti parte numai de bucurii, sanatate, impliniri cat mai multe, intelepciune si intelegere.

Ultima editare:
de unde știți voi când au oamenii ziua de naștere...?
căutați în clasament sau cum?
Are Florin o formula de calcul si descopera ziua de nastere in finctie de clasament si Mp si la cite turnee ai participat.:D

Cind intri pe pagina forumului,in partea de jos sunt afisati cei care au ziua de nastere,daca si-au dat-o la inregistrare.Poti verifica in fiecare zi.

Felicitari si La Multi Ani lui...

Multe primaveri si un calduros la multi ani,cu multe participari incontinuare la aceste frumoase evenimente !
Sanatate si fericire!

8 Martie

8 Martie

De ziua lor. a femeilor si mamelor de pretutindeni, dar mai ales sotiilor de amaturisti, pentru intelegerea acordata, rabdarea si toleranta de care au dat dovada un an de zile, toata stima, pretuirea si respectul nostru !
Sa ne traiti multi ani fericiti !

- - - Actualizat - - -

- - - Actualizat - - -

Sf. Gheorghe

Sf. Gheorghe

Multa sanatate,fericire alaturi de cei dragi,fericitilor purtatori si derivatele acestui simbolic nume. La multi ani !
Cu stima.

Ovidiu Pitac -Veteran

Ovidiu Pitac -Veteran

Cu ocazia aniversari a 65 de primaveri,multa sanatate,fericire alaturi de familie si de cei dragi,un calduros
La multi ani,sa ne traiesti !

”Triplez”(cu toate ca nu avem voie in tenisul de masa)si eu la cele scrise de leatul meu.In plus apreciez corectitudinea,modestia si fair-play-ul de care a dat dovada intodeauna domnul Ovidiu in meciurile jucate.

Sa dea Dumnezeu ca TOTI amaturistii sa fie la fel de longevivi in sport ca nea Pitac. Uite cum regimul ?vegetarian? (iarba bat-o vina!);) face minuni!
La multi ani!

Ovidiu a fost un polisportiv si, asta l-a ajutat sa se mentina in forma si acum. L-am vazut odata la un turneu de tenis, in pauza juca baschet de ziceai ca a fost jucator profesionist. Bravo Ovidiule ! Iti doresc sa te mentii in aceeasi forma fizica pina la 100 de ani si, deabia atunci sa te pot bate :D

La multi ani !

In nenumaratele partide disputate de-a lungul celor 4 ani de Amatur,un "sfert" de finala de la Targoviște mi-a ramas intiparit pentru totdeauna in minte:jucam contra unui "ierbar" versat,care stia sa atace si cu iarba cu un rever topspat de venea mingea parca de pe Marte!nu-i gaseam nici decum o "bresa" in toata "faneata" lui cea mare..si,logic,ma conduce cu 2-0 la seturi!Cum,necum,incep sa-l plimb pe laterale,sa-l aduc la fileu cu stopuri,sa dau drumul la "coasa" de pe forhand...si fac 2-2!In decisiv am dat drumul amandoi la ultimele resurse ascunse prin "genunchi" si ajungem la 10-9 pentru adversar,cu o revenire spectaculoasa a mea de la 3-8!Eu eram pe val,adversarul meu era "in corzi",il intind cu un lung de linie pe rever si astept pregatit sa mi-o puna pe "coasa"..mingea vine,exact unde o asteptam!!...dar atinge usor banda fileului,sare peste paleta mea pregatita pentru stop la fileu si cade pe tusul mesei si...meci pentru el!!Extenuat,dar fericit pentru victorie,adversarul recunoaste ca nu mai credea ca o sa castige dupa asaltul meu final,ma felicita sincer pentru tenisul jucat si imi spune,in virtutea respectului fata de persoana mea,ca sa-l numesc simplu,OVIDIU!
"La multi ani" acestui mare om,domn si sportiv exemplar!
Fie ca topspinul tau de rever sa mai faca victime in Amatur multi ani de-acum!
"La multi ani" cu sanatate si fericire alaturi de cei dragi,Ovidiu!
Pitac Ovidiu,CHAPEAU!!!!

Iata,in saptamana aniversarii celor 65 de primaveri,Ovidiu Pitac ne demonstreaza tuturor ca varsta biologica este cateodata in contradictie cu tonusul si prospetimea fizica,cu ambitia si pasiunea pentru sport!Podiumul de la Victoria este "cireasa" de pe tortul aniversar!CHAPEAU!

Dacă acest „maestru” în tenis de masă, dar și în vorba dulce ardelenească, scrie atât de frumos despre domnul Pitac, atunci îmi iau și eu inima în dinți cu un „La Mulți Ani!” în stilul meu caracteristic: :D

Chiar dacă „iarba” e motiv de ceartă
Și uneori pe toți din minți ne scoate,
Pe ’nea Pitac Ovidiu toți îl iartă,
Că-i un exemplu de longevitate...

El încă avansează-n clasamente,
Dar vârsta lui pare că merge-n jos.
?n jocul lui sunt semne evidente
Că-i veșnic tânăr și ambițios!

Back
Sus