Felicitari si La Multi Ani lui...

La mulți ani și multă putere de muncă pentru Adi Pascu!

La multi ani! domnului Lakatos Zsolt din Miercurea Ciuc.
Va urez sa aveti sanatate, bucurii, impliniri, liniste sufleteasca si multa iubire.

La multi ani ! domnului Adi Istrate.
Iti urez multa sanatate, si fericire alaturi de cei dragi.

LA MULTI ANI!adresati azi clujeanului TELEKI SZOLT,alaturi de urarile de bine si succes in tenisul de masa,mai putin in meciurile disputate impotriva mea.

"La multi ani" cu sanatate si multe impliniri colegului Lakatos Zsolt,alias Laky,taticul "ierbarilor" din M. Ciuc si din zona estica a Transilvaniei!

Dan Chirap
ping-pongist redutabil,organizator de turnee Amatur foarte apreciat.....om cu principii sanatoase,sportivitate si fair-play!
"La multi ani" cu sanatate,fericire,clipe minunate alaturi de familie si prieteni si multe impliniri in viata!

Pentru ziua de maine, 21 octombrie, un sincer " La multi ani! " unui om deosebit, pe care, personal, il stimez si il admir.

Multi ani frumosi si sa ramai vesnic tanar, Nae Darmaz!

Va mulțumesc din suflet si va doresc si vouă multa sănătate
si succes în toate activitățile voastre !!!

La multi ani !!! Va doresc multa sanatate in primul rand, ca asta e cel mai important, si succes in ce veti face!

"La multi ani" cu sanatate,putere de munca,bucurii si multe impliniri in viata lui 'Nae Darmaz,o frumoasa emblema a tenisului de masa din Targoviște!

Mulțumesc mult abia aștept sa ne revedem la Targoviște
la TF sa va âmbrățișez! Abia acum m- am trezit după un lung concurs
cu dl.Lazaroiu eu cu țuică el cu apă plată (e bolnăvior)!

Back
Sus