Felicitari si La Multi Ani lui...

La multi ani Domnisoarelor, dar si Doamnelor!!

La multi ani Domnisoarelor, dar si Doamnelor!!

In cazul in care avem printre noi doamne sau domnisoare vreau sa le transmit un sincer: La multi ani!!!

La multi ani!domnule dennis,alias DAN VADUVA-BISTRITA,alaturi de urarile de sanatate,bucurii si cat mai multe impliniri,indeosebi la masa de tenis.

8 Martie! Binecuvantate sa fie toate femeile de viata noastra, sotii,mame surori !!!

8 Martie! Binecuvantate sa fie toate femeile de viata noastra, sotii,mame surori !!!

Binecuvantate sa fie toate femeile de viata noastra, sotii,mame, surori,tot ce este de parte feminina,,sa fie sanatoase si mereu cu noi, si Dumnezeu sa-le implineasca toate dorintele, si noi ca si barbati puternici sa le ajutam, fara ele viata noastra nu ar fi existat si totul ar fi fost pustiu si gol fara ele........👏👏👏👏👏👏👏👏👏

La multi ani, Dennis !

La multi ani, Dennis !

La multi ani sanatosi, fericiti si prosperi, cu bucurii si satisfactii cat cuprinde, alaturi de multumiri pentru postarile prompte, interesante si utile !

Mulțumesc frumos pentru urarile făcute de domnii:
- Gabi Ciobanu
- Iuliu Zedler
La randul meu va urez sa va ?mpliniți toate obiectivele, sa fiți sanatosi, voioși si la punga groși.

Mulțumesc frumos pentru urarile făcute de domnii:
- Gabi Ciobanu
- Iuliu Zedler
La randul meu va urez sa va ?mpliniți toate obiectivele, sa fiți sanatosi, voioși si la punga groși.
Imi place acest raspuns,dar cel mai mult finalul lui,cel cu punga groasa,dar sa fie una uriasa si cu multi bani,daca se poate in euroi.

Daca va doriți mult acest lucru "punga sa fie uriașă si cu multi euroi" se va întâmpla sa găsiți puicuțe cu acel număr de euroi.

La mulți ani!le sunt adresați azi cu prilejul aniversarii zilelor lor de naștere, alături de urările sincere de sănătate fericire și la cât mai multe succese în tenisul de masa,așa intr-o ordine aleatorie..
ȚIGĂNAȘ MIHAI și DAN MIHAI -Roman.

Back
Sus