Felicitari si La Multi Ani lui...

LA MULTI ANI!ii sunt adresati azi domnului MITICA MATEI de la SIMERIA.La asa o varsta frumoasa,poate reusesti si dumneata, ca ajungand intr-o finala la amatori,s-o si castigi,dar sfatul meu e sa si te grabesti s-o faci.Urarile de sanatate si putere de munca,sigur iti vor fi de un real folos pe viitor.

LA MULTI ANI!ii sunt adresati azi domnului MITICA MATEI de la SIMERIA.La asa o varsta frumoasa,poate reusesti si dumneata, ca ajungand intr-o finala la amatori,s-o si castigi,dar sfatul meu e sa si te grabesti s-o faci.Urarile de sanatate si putere de munca,sigur iti vor fi de un real folos pe viitor.

La multi ani Titi!

"La multi ani" ,frumosi,cu sanatate si multe impliniri in viata,Titi!
Sa te bucuri in continuare,cu toata fiinta,de pasiunea (noastra,comuna) care te mentine vesnic tanar in ochii si sufletele noastre!

Va mulțumesc tuturor pentru urări ! Sa dea Domnul sa fim cu toții sanatosi sa ne putem întâlnit cât mai des !

La multi ani celui mai atent (la aceasta rubrica), simpatic, prietenos, respectuos, pasional, longeviv amaturist - Nea Deni !

La multi ani Domnului Antal Denes! Un exemplu de bun simt si fair play! Sa fiti sanatos!

La multi ani cu sanatate si multa pasiune pentru miscarea amaturista d-lui Antal Denes. Sa ne bucure cu prezenta la cat mai multe turnee!

La multi ani celui mai atent (la aceasta rubrica), simpatic, prietenos, respectuos, pasional, longeviv amaturist - Nea Deni !

Ma alatur si eu urarilor de bine de mai sus,+sanatate,fericire si la cat mai multe performante tenisistice pe viitor domnule leat.Sa fie intr-un ceas bun.

"La multi ani" cu sanatate si multe impliniri in viata distinsilor nostri colegi,Denes bacsi si Costica Radu!

Dorin Toma
La multi ani cu sanatate!

- - - Actualizat - - -

Zedler Csaba
La multi ani cu sănătate!
Maestre,cu stima.

- - - Actualizat - - -

Doki & Ivan Catalin
La multi ani cu sanatate!

- - - Actualizat - - -

Ciupe Alin
La multi ani!
De trei ori pentru fiecare cont!

Deni Antal, sa traiesti multi ani sanatosi si fericiti, inconjurat de dragoste, prieteni si apropiati !

Back
Sus