Felicitari si La Multi Ani lui...

La muilti ani, fericiti, sanatosi, impliniti, pentru Marcel Giosan, unul dintre cei mai prolifici forumisti, cu multumiri pentru aportul adus miscarii amaturiste.

- - - Actualizat - - -

- - - Actualizat - - -

Subscriu, intru totul, la cele scrise, mai sus, de prietenul Iuliu si adaug si urarile mele de sanatate, bucurii
si doar reusite, pe toate planurile.
La multi ani, Prietene MARCEL!

La multi ani, multa sanatate si fericire pentru toti ce astazi sarbatoresc ziua de nastere, printre care si Marcel, Gigi Spin, Bebe Bodeanu, Bebe Mihaila Orza Catalin, Sorin T si toti ceilalti ce fac parte din acest frumos circuit AmaTur.

La muilti ani, fericiti, sanatosi, impliniti, pentru Marcel Giosan, unul dintre cei mai prolifici forumisti, cu multumiri pentru aportul adus miscarii amaturiste.

La Multi Ani Marcele!

Subscriu celor scrise de Iuliu si am ales doar o dedicatie,si sper ca este si favorita ta:D

La multi ani, multa sanatate si fericire pentru toti ce astazi sarbatoresc ziua de nastere, printre care si Marcel, Gigi Spin, Bebe Bodeanu, Bebe Mihaila, Orza Catalin, Sorin T. si toti ceilalti care fac parte din acest frumos circuit AmaTur!

Multumim frumos tuturor amaturistilor!!!! O seara frumoasa!!! Mai am 3 pahare si ajung la 43..... la varsta implinita....adevarul e ca ma cam doare mana, sper sa pot da maine in minge.......

multumesc ....va doresc di d-voastra numai bucurii si tot ce va doriti ...La multi ani !

- - - Actualizat - - -

mulumesc ..cu intarziere..

La multi ani, Vali !
Cadoul meu este ...la rubrica initiata de tine. Hai, sa traiesti multi ani sanatosi, voiosi, fericiti !

- - - Actualizat - - -

Azi este ziua ta; bucura-te si petrece. Meriti!

- - - Actualizat - - -

Back
Sus