Felicitari si La Multi Ani lui...

..Un lucru straniu mi s-a-ntamplat de dimineata,
Credeam ca nu vad bine,ca prin ceata!
Din Hartibaci sareau in sus carasi,stiuci si bibani
Si-n gura mare strigau:Zedler Iuliu,"La multi ani"!!!!!

Cu urarile mele de sanatate si impliniri cat mai multe in viata,fratello!

La multi si fericiti ani. - IULIU ZEDLER
Iti urez sanatate, cat mai multe impliniri, pace si liniste sufleteasca.

LA MULTI ANI DRAGA IULIU !!!!!Dumnezeu sa -ti dea tot ce-ti doresti in viata!!!!!!

Gabi Daneliuc - Mr. Forehand

Gabi Daneliuc - Mr. Forehand

Una dintre cele mai pitoresti figuri ale Amaturului, cunoscut ca Mr. Forehand sau Lopatica datorita modului unic in care foloseste paleta, exclusiv pe forehand, implineste azi 47 de ani.
Sa-i uram multi inainte, cu sanatate si bucurii si multe realizari in viata si sport.
La multi ani, Gabi !

La multi ani!si din partea mea adresati domnului Lopatica si cat mai multe realizari (succese)la masa de joc.

"Campion judetean" 2015,cu o prestatie de exceptie care ne-a incantat pe toti cei din sala Aria,Gabi Daneliuc reusind astfel(dupa multa vreme) sa-i fure coroana de campion lui Govoreanu si sa-si faca singur cel mai frumos "cadou" de ziua lui!
"La multi ani" cu sanatate si multe impliniri din partea mea si a colegilor amaturisti din Agnita!

Sa ne traiasca dl Gelu Popescu, alias " tibi " ! Multi ani sanatosi si fericiti alaturi de cei dragi ( toata comunitatea iubitorilor de tenis de masă ) !! :)

La multi ani d-nul Gelu !
Sanatate, fericire si numai impliniri iti dorim.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Multumesc tuturor atat pentru mesaje ,cat si pentru telefoane.Sa fim sanatosi si voiosi.
Multumesc

"La multi ani" cu satisfactii si impliniri le urez amaturistilor (RE)cunoscuti purtatori ai numelui de Andrei:(Beches(Sb),Tomica(B),Dragoi(Azuga)),Mureșan(Sb),Panzar(Mediaș),si,cu totul special,elevului si tanarului nostru coleg de sala Popelca Andrei,viitorul campion al "ierbii" din Agnita.........si un pupic dulce Andreelor din familia mare a tenisului de masa romanesc:Dragoman(Mediaș),Hudusan(Tg Mureș) si Balogh(Oradea)!

Ultima editare:
Corect! Sănătate și mult spor la antrenament, Andreea Dragoman! Că distracția vine de la sine, odată cu rezultatele :)
Să trăiești, că trebuiești!!!

Valabil pentru toată lumea.

LA MULTI ANI, ROMANIA !
La multi ani, dragi romani de pretutindeni !

Back
Sus