Felicitari si La Multi Ani lui...

"La multi ani" colegului nostru Ioan Dragomir din Cristian,a carui jovialitate si umor ne molipsesc permanent la turnee,indulcindu-ne amarul infrangerilor suferite,si a carui licoare "sfanta" ne indeamna la liniste si pace!Sa ne traiesti,Nelutu!

"La multi ani" colegului nostru Ioan Dragomir din Cristian,a carui jovialitate si umor ne molipsesc permanent la turnee,indulcindu-ne amarul infrangerilor suferite,si a carui licoare "sfanta" ne indeamna la liniste si pace!Sa ne traiesti,Nelutu!

Multumesc , am ramas dator si la Ocna Sibiului, riscam sa ma intorc acasa cu <<licoarea>> intacta..Norocul meu ca am mai pansat niste rani superficiale , de moment, dar am trecut imediat la sentimentul si mai grav,melancolia...Mai <<pansez>> si azi o leaca,dupa care va trebui sa fac o pauza de <<antrenament>>,mi-e dor de postura de incepator ,in toate domeniile..Sa ne revedem sanatosi !

La Multi Ani ! Lucian.

P.S.Sarbatorim in Bucovina.

La multi ani Lucian !
Sa fii sanatos si fericit alaturi de familia amatur !

:)

"La multi ani" plini de bucurii,sanatate si impliniri in viata,Luciane!

LA MULTI ANI!cu multa sanatate,fericire si la cat mai multe trofee castigate la masa de tenis ,urari adresate domnului KRISZTALORI-SANPAUL- TARGU-MURES.

multumesc nea Deni pt mesaj , sper la mese sa ne infruntam si in ierburi sa ne duelam si peste ani si ani ;) .

Marius Barac,
Odata cu "reprofilarea" lui Geo din Agnita la sporturi mai statice,Marius a preluat de la Cornel Migea bastonul de "tatic" al ierbarilor sibieni,dovedindu-se un vrednic reprezentant al "verzilor" si un adversar redutabil in Amatur!"Sa-ti creasca iarba mare si deasa multi ani de-acum inainte",Marius!

La multi ani Sorin Botirca si la mai multe turnee marca Topoloveni;-)

"La multi ani" cu sanatate si impliniri in viata celui mai "bogat" om din Amatur,Sorin Botirca,trezorier-organizator-jucator si OM de omenie,sufletul "dulce" al Amaturului!(brevetat si omagiat de toti concurentii care vin la Topoloveni!).Sa ne traiesti multi ani,Sorine!

"La multi ani" cu sanatate si multe impliniri in viata le urez si eu lui Feri,reprezentant de seama a zonei 8 in Amatur si vesnic tanarului 'nea Ion!

Back
Sus