Felicitari si La Multi Ani lui...

Sarbatori Fericite !

Sarbatori Fericite !

Tuturor amaturistilor, familiilor si prietenilor lor, le urez: SARBATORI FERICITE !

Sf. Stefan

Sf. Stefan

La multi ani, Stefane (Potolca, Medeleanu, Rusu, Panaitescu, Andrei, ...)!
La multi ani, Stefania (Naulea, ...)!

...

...

Care vineri ? Imi pare rau sa recunosc insa fripturika de purcel si vinul aferent nu au acelasi gust fara sa aflu pozitia la care ma aflu la ora actuala in clasamentul iubitorilor de ping pong...sarbatorile nu sunt complete fara un MP bine garnisit cu ceva puncte trudite in competitii anevoioase !! Asteptam , dom' Florin, sa-ti dea 2018 cupele mult asteptate !

Care vineri ? Imi pare rau sa recunosc insa fripturika de purcel si vinul aferent nu au acelasi gust fara sa aflu pozitia la care ma aflu la ora actuala in clasamentul iubitorilor de ping pong...sarbatorile nu sunt complete fara un MP bine garnisit cu ceva puncte trudite in competitii anevoioase !! Asteptam , dom' Florin, sa-ti dea 2018 cupele mult asteptate !
Mai e timp

Trimis de pe al meu SM-G925F folosind Tapatalk

Pana sa apara clasamentul pe 2018 eu va doresc un singur lucru, SANATATE, restul e mai putin important zic eu. La multi ani !

Happy New Year !

Happy New Year !

- - - Actualizat - - -

vesnic tanar hit:

Vă transmit un sincer " La multi ani" tuturor celor care alcatuiesc familia Amatur. Sa ne revedem cu bine!

Trimis de pe al meu SM-G925F folosind Tapatalk

Va doresc sanatate si La Multi Ani sa ne antilnim cu drag la Anuuuuuuuu!!!!!!

buna seara prieteni,clasamentul, ah ,clasamentul de asta nu se poate bea un pahar de ceva in aceasta zi.de cand viorel sterea nu mai joaca si cosmin lungu a plecat clasamentul este neschimbat:locul 1 roman iulian,locul 2 roman iulian,locul 3 roman iulian,locul 4 roman iulian.locurile 5-8 lulu noi doar participam !

Back
Sus