fete care "intra la apa"...

• Autor subiect Autor subiect Joo
  • Dată creare Dată creare

Joo

active member
cadet
Scor reacție
6
Vârstă
49
Locație
Iași
am luat de pe un site romanesc o paleta completa...fetele mi le-au lipit ei...acum 3 luni am inlocuit o fata...acum as vrea s-o pun la loc dar ...e mult mai mica!!!...daca la inceput era 151x160 acum e 140x150...e cam mare diferenta...asa ca intreb:
-cu ce a fost lipita?
-vanzatorul a fost ok?
-mai pot s-o aduc la dimensiunile de la inceput...ma gandeam ca poate speed-glue-ul ar mai intinde-o...

Pai, pune poze cu buretele, poate ne lamurim. Daca a fost lipita cu Speed Glue, da, se intinde.
Ce tip de fata este? A fost vanduta ca fata noua?
Later Edit: Speed glue, da.

Ultima editare:
da...poze sunt aici http://www.tenisdemasa.ro/forum/showthread.php?6268-vand-paleta-sau-schimb-cu-un-lemn...
fata e friendship 755 faster...totusi s-ar putea s-o fi relipit eu cu speed glue ca stiu ca se cam dezlipea...chiar nu mai tin minte...asa ca intrebarea cu "-vanzatorul a fost ok?' o tai din lista...dar imi amintesc sigur ca lemnul l-am curatat de o pojghita alba cauciucata cu buricul degetului...d-voastra aveti ochiul format si cred ca puteti dezlega enigma mea...mai am de ex.si un galaxy neptune tot de 0.7,chiar mai moale pe care am lipit-o cu speed glue dar si-a pastrat dimensiunile...
...acum ma gandesc ca poate 755 faster a fost prima mea lipire si am lipit-o prea devreme,inainte sa se usuce speed-glue-ul cum trebuie...
...bine ca n-a cumparat-o nimeni...:)

pojghita alba cauciucata nu inseamna lipici pe baza de apa?

asa cred si eu...cand lipesc cu speed glue nu ramane nimic pe lemn...

Aproape orice fata (mai ales cele power sponge , informatie pe care o am de la domul VISCO )daca la lipire o presezi foarte tare se intinde mult , asa ca daca cei care au lipit fata au presat mai tare fata si dupa aia au taiat-o a aparut aceasta diferenta . Problema e ca daca cereti unui comerciant sa va asambleze paleta , acesta nu va lasa fetele mai mari decat lemnul , lucru care se face la prima lipire , ci o va face stas , adica taiata la limita lemnului , mai ales daca trebuie sa va puna si banda de cant . Daca nu doreati acest lucru trebuia sa-i specificati . Poate ca totusi ar fi putut sa va informeze in privinta acestui lucru , nefiind primul caz de acest gen . Succes !

Chiar daca intinzi fata la 10 mm e cam mult si pierzi la elasticitate si control , eventual daca ai un alt lemn la dimensiuni apropiate .
Bafta daca nu cedeazal pentru un prieten care vrea sa incerce tipul de fata .

de cand joc pe-aici am dat doar de 2 ierbari...dar chiar as vrea sa o relipesc sa vad ce se intampla...

Back
Sus