fete care se potrivesc atacului din serva taiata

prietene, nu vand nimic stai linistit
omul a spus despre el ca este un jucator mediu, ca foloseste deja 05 fx si 64, si a cerut pareri despre fete cu care sa dea mai usor in taiat
da, eu cred ca 05 este mai potrivit pe fh decat 05fx, este o fata care arunca sus si care permite atacare cu usurinta a unei mingii taiate
la fel si pe bh, 64 arunca mai liniar si mai tare, i-am recomandat Limber pentru ca este o fata mai moale si mai de control, care arunca chiar foarte sus, si care eu cred ca este buna pentru ce am discutat
daca setup-ul este totusi prea rapid, il poate regla din lemn, desi ce i-am recomandat eu va sari mai incet decat ce avea inainte, daca pune un lemn ceva mai lent decat are acum se schimba si mai mult.....

T.i.sorin iti respect parerea insa aici nu ai dreptate.danr a inteles ce am dorit sa aflu si mi-a dat niste sfaturi bune, dezinteresat de altfel te asigur de asta. Si eu cred ca reglajul trebuie facut din lemn in cazul meu. Stima !

Nu va aruncati in raspunsuri categorice.... Nu exista doar lemn sau doar fata....
In anumite lovituri caracteristicile fetei sunt mai prezente decat in altele...
De exemplu fata este cea care te ajuta prima data la imprimarea efectului pe minge... Tenergy 05 prinde un efect foarte bun, si arunca mingea sus, astfel e o fata buna pentru a da topspin din taiata. Totusi nu va fi la fel de usor ca si cum ai folosi o fata mai lipicoasa soft...
Fata mai intervine de exemplu in jocul de deasupra mesei.... Unde paleta intra sub minge si mingea nu comprima fata pentru a ajunge la lemn....
Se pot povesti multe... Dar totul e relativ... Nu e nimic 100%....

Back
Sus