O intrebare pt .aparatori si nu numai.Ati putea sa imi spuneti care ar fi cele mai potrivite fete de aparare ,in special pt. chopping,cele long,short sau inverted pimples.Daca se poate, spune-ti si cateva exemple din fiecare ? Multumesc anticipat.
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Pai am cam incercat toate din ce ai zis ,doar ca erau de 2.0 grosime si nu prea mi-au placut pe bh.Pe fh mi-a placut H3 la chop dar cum am zis nu prea imi iese asa ca le-am lasat deoparte,ele sunt bune pt.alte lovituri zic eu :wink: Deocamdata imi place Stiga Neos sound synergytech cum merge pe bh,dar oare sunt mai bune cele zimtate decat cele inverted?vali a spus:pe un lemn de atac pune o fata lipicioasa kinezeasca de 1.5 sa zicem H3 sau TG2 sau Globe ca tot joci cu el si pe FH. Poti incerca kiar de 1 mm grosime. La Globe au din alea asa subtiri.
2.0 grosime era baiu. Vezi ce zice Valigti mai sus. Sunt bune si alea.Cipi a spus:Pai am cam incercat toate din ce ai zis ,doar ca erau de 2.0 grosime si nu prea mi-au placut pe bh.Pe fh mi-a placut H3 la chop dar cum am zis nu prea imi iese asa ca le-am lasat deoparte,ele sunt bune pt.alte lovituri zic eu :wink: Deocamdata imi place Stiga Neos sound synergytech cum merge pe bh,dar oare sunt mai bune cele zimtate decat cele inverted?vali a spus:pe un lemn de atac pune o fata lipicioasa kinezeasca de 1.5 sa zicem H3 sau TG2 sau Globe ca tot joci cu el si pe FH. Poti incerca kiar de 1 mm grosime. La Globe au din alea asa subtiri.