Folosești un browser învechit. Se poate să nu afișeze situl acesta sau alte situri corect. Ar trebui să actualizezi sau să folosești un browser alternativ.
Se pare ca nu ai citit Reglulamnul acestui Forum....... Pretul tau este peste cel de Magazin .... Pretul de magazin este de 130 ron... se vede in linkul de mai jos,,,
scuze, nu am nimic cu tine Ioana imi place preturile tale le fete de paleta,,,, ma deranjeaza ca desi ai stiut acest lucru ai adaugat acelasi pret la lipici, a vrut sa cumpere un amic de la tine acest lipici, ai cerut tot 150 ron si el ti a spus ca este 130 ron la magazin din cauza acesta stiu.... crezi ca sunetm de pe alta planeta?....
poti sa schimbi pretul , asa ati recuperezi greseala......... ,,,, sau il scoti de la vanzare..... Vanzare!
?mi cer scuze dacă nu știu toate regulile deocamdată, nu vad motiv de supărare . Cred ca era mai frumos sa primesc un mesaj în privat prin care sa mi se atragă atenția. Eu nu urmăresc site-urile , eu încerc sa îmi fac un ban de buzunar prin aceasta "afacere " ca sa zic asa . Nu vreau sa ma cert cu nimeni.