Re: DESPRE FETE UN AJUTOR
Re: DESPRE FETE UN AJUTOR
Cred ca e o confuzie.Silviu s-a referit la ce ar trebui sa foloseasca dintre cele doua perechi identice dar una uzata si alta noua. In acest caz daca a invatat topspin cu o pereche noua dar care in timp s-a uzat, iar acum zice ca ar vrea sa se perfectioneze, cred ca daca continua cu perechea de fete uzate isi va altera miscarea in sensul ca topsheet-ul nu-l va mai ajuta ca atunci cand fetele earu noi, deci va trebui sa compenseze cu miscarea mainii, de aici si alterrarea miscarii. Nu vorbim de cineva care stie deja topspin ci de cineva care invata acum aceasta lovitura( dupa cum silviu insusi afirma). Referitor la argumentul dvs. aveti perfecta dreptate, se poate invata miscarea corecta cu orice paleta, chiar in urma cu 20-25 de ani se invata cu orice paleta, dar cu conditia sa sara la fel, ori aceeasi fata, una uzata iar alta noua au proprietati diferite ce influenteaza tehnica mainii pt. a da un topspin corect. Te ajuta mai mult fata noua, iar fata veche desi poate mai are viata in ea, trebuie sa faci miscarea mai ampla pt. a obtine acelasi rezultat ca si cu fata noua. La asta m-am referit, nu la ce fete poti folosi in general pt. a da topspin!